Hem
Prylfickor
Prylfickor till husvagn - smidig förvaring

Prylfickor

Prylfickor

Prylfickor är denna smarta förvaring som passar lika bra i bilen som i husvagnen. Ett smart och enkelt sätt att snabbt få prylarna organiserade. Det krävs ingen fast installation, utan förvaringsfickorna kan hängas upp i krokar. Lika smart i badrummet för alla toalettartiklar som i gemensamma utrymmen för smått och gott.

Förvaringsficka till husvagn

Att ta med familjen på husvagnssemester kan vara lite av en utmaning när det kommer till att organisera alla saker. En prylficka för småförvaring kan hjälpa till att enkelt skapa ordning. Låt varje familjemedlem få en egen prylficka att förvara saker i. Till barnen kan det dessutom vara en smart lösning innan avresa där de får packa med leksaker som får plats i deras prylfickor. Läser ni mycket tidningar under semestern finns det speciella träningsfickor som samlar alla tidningar på ett och samma ställe. 

Smart förvaring

Hygienartiklar som tandborste, tvål och schampo får enkelt plats i en förvaringsficka för husvagn. Det bästa med att använda sig av förvaringsfickor är att de lätt går att hänga upp på väggen. Du behöver inte borra hål eller göra någon form av åverkan på din husbil. Många små fack gör att de dessutom rymmer väldigt mycket. Ute i förtältet är det perfekt för att förvara spel som yatzy, kortlekar och liknande. Förutom de som placeras efter väggen finns väskor i form av bagageförvaring. De är enkla att flytta och perfekta att ha med sig till stranden eller i bilen under färd till saker som gärna ska vara lätta att nå.

Prylfickor i olika storlekar

I sortimentet finns det prylfickor i alla storlekar. Alltifrån några enstaka fickor till modeller med upp till 17 fickor. De är perfekta för all typ av småförvaring och kan brukas av hela familjen. Storlek och antal fickor kan anpassas utifrån var och hur de kommer att användas.

Det finns 15 produkter.

Visar 1-15 av 15 objekt
Aktiva filter

Referens: 20209

Skoförvaring

Längd: 84cm, Bredd: 54cm

Pris 476,00 kr
Mer
Varan är slut

Referens: 20211

Tidningsficka Nät

Längd: 30cm, Bred: 20cm

Pris 119,20 kr
Mer
Varan är slut

Följ oss på Facebook