Inomhusbelysning

Lyser upp i mörkret med lampor för husvagnen. Spotlights, plafonder lysrörsarmaturer i flera storlekar. Hittar du allt från mysbelysning till riktigt bra arbetsbelysning – något för alla tillfällen. Husvagn-Svensson har ett brett sortiment av inomhusbelysning från välkända tillverkare som löpande uppdateras.

Lampor till husvagn

Upptäck belysning till husvagn på 12V som är utformade att passa till kommande campingäventyr. Effektiv och energisnål inomhusbelysning i många varianter.

Spotlights

Praktisk belysning som går att utforma efter behov. Spotlights tar lite plats men skapar ett starkt sken. Det finns både inbyggda modeller och de som går att själv rikta. Mångsidig belysning till husvagn som kan användas som exempelvis taklampa eller sänglampa.

Plafonder
Till det begränsade utrymmet i en husvagn eller husbil passar plafonder in. Det är taklampor som är platta men ändå sprider ett behagligt ljus. Finns både som runda, avlånga, med en eller flera lampor.

Lysrörsarmaturer

Lysrörsarmaturer lyser upp ett rum och ger bra arbetsbelysning i exempelvis köksdelen. Belysningen finns både med mjukare ljus och ett skarpare beroende på var det ska placeras.

Varje variant av lampor till husvagn finns i ett flertal olika former, färger och utföranden – inred i din egen stil.   

LED belysning till husbil

Utgå från placeringen av lampor till husvagn och husbil för att hitta rätt. Ovanför köksdelen är starkare belysning utmärkt för att kunna laga mat och diska. I sovdelen kan en mer dämpad belysning vara bättre. Många spotlights är dimbara för att enkelt kunna reglera styrkan.

Fördelen med morden LED belysning till husbil är att den har en energiförbrukning och en lång livslängd. Du kommer sällan behöva byta ljuskälla.

Övrig inomhusbelysning till husvagn

Höj mysfaktorn med härliga lampor till husvagn. Inomhusbeslysning som står på fot som liknar en öppen flamma. Perfekt med en dämpad belysning till kommande umgängeskvällar. Batteridrift gör att de portabla lamporna kan bäras med överallt.