Hem
Pallstol
Campingpallar, pallstolar & friluftsstolar -  Husvagn-Svensson

Pallstol

Pallstolar att ta med i husvagnen eller husbilen

​​Husvagn-Svensson tillhandahåller pallstolar för campinglivet. Vårt utbud av hopfällbara pallar är mycket bekvämt och de går att använda både inom- och utomhus. Pallstolarna finns i ett urval av olika färger och storlekar, så att du kan hitta just den som passar dig bäst. De är lätta att montera upp och tar liten plats när de inte används. Dessutom erbjuder vi dem till utmärkta  priser! Du kan beställa din pallstol direkt från oss online, enkelt och smidigt, och få den levererad hem till dig. 

Friluftspallen - naturälskarens bästa vän

Bland alla husvagns- och husbilsfantaster finns många som uppskattar att vistas ute, leka med barnen på stranden eller kanske ta en skogspromenad. Då passar friluftspallen, eller pallstolen, helt perfekt. Enkel att ta med och bära på, lätt att fälla upp och blir en perfekt viloplats var som helst i det fria. Att de dessutom passar minst lika bra i förtältet när man har extra många gäster på besök är ett extra plus.

Campingpall med bord

Är du ute efter pallstolar med ett snyggt och lika praktiskt bord? Då kan du antingen ta en titt på vårt utbud av campingbord eller slå två flugor i en smäll genom att köpa en bordsplatta. Den passar perfekt till pallstolarna om du snabbt och lätt vill göra om dem till ett litet bord eller en extra avlastningsyta. 

Aktiva filter

Referens: 70229-22

Klapppall

Pris 79,20 kr
Mer
I lager

Följ oss på Facebook