Hem
Rengöring
Rengöring husvagn & husbil

Rengöring

Rengöring för husvagn och husbil

Rengör och underhåll din husvagn och husbil med bra produkter för användning både in- och utvändigt. Lättare rengöring av husvagn kan ske löpande under användning och omfattande grovrengöring en eller ett par gånger per år beroende på hur mycket den används. Använd alltid produkter som är framtagna och rekommenderade till användningsområdet för att undvika skador och fläckar. Löpande omvårdnad av karossen gör att den dessutom blir lättare att hålla ren och glänsande.

Rengöring invändigt

Invändigt i en husbil och husvagn finns det många olika typer av ytor att hålla rena. Håll textilier rena med textilskum och använd fett för att smörja in läder med jämna mellanrum, för att undvika att det uppstår sprickor. För att skydda textilierna lite extra finns det speciella textilskydd att spraya ovanpå som fungerar lika bra på mattor som möbler. I utrymmen som kök och badrum blir rengöringen i husvagnen enkel med bra produkter. Dålig lukt inomhus kan motverkas enkelt med hjälp av en torrboll.

Rengöring utvändigt

Utvändigt på husbilen finns det många typer av rengöringsmedel att använda sig av. Fälgtvätt ger glänsande rena fälgar och vaxschampo får karossen att bli blank. Borttagningsmedel hjälper till att få bort fläckar som uppstår efter insekter, asfalt och liknande. För de mest envisa fläckarna efter insekter finns speciell insektsborttagning. Det finns många typer av tvätt att använda sig av till karossen, allt beroende på vad det är du söker.

Underhåll av förtält

Var säker på att förtältet står emot regn och väta genom att impregnera det med jämna mellanrum. Innan impregnering är det viktigt att förtältet är rengjort och har hunnit torka. Ta gärna som vana att göra det en eller två gånger om året för att behålla förtältet i gott skick. Det finns också speciellt rengöringsmedel till förtält som kan användas året runt för lätt rengöring av förtältet.

Kategorier

Det finns 50 produkter.

Visar 1-18 av 50 objekt
Aktiva filter

Följ oss på Facebook