Hem
Stolar
Campingstolar husvagn - Brassestol & Solstol - Husvagn-Svensson

Stolar

Campingstolar till husvagn och husbil

Campingstolar är perfekta att ta med sig när du ska ut på campingsemester längs med vägarna. Hos Husvagn-Svensson kan du välja mellan alltifrån brassestolar och positionsstolar till strandstolar och klassiska campingstolar för din semester med husvagn och husbil.

Brassestolen - din vän på campingsemestern

Brassestolar är enkla att montera upp och ger dig ett bekvämt sittande. De är gjorda av starkt aluminium vilket gör dem lätta och slitstarka. Brassestolarna finns i flera olika färger så du kan hitta en som passar till just din husvagn eller husbil. Men varför heter det då brassestol? Det sägs att en svensk sjöman introducerade möbeln i Sverige 1987 efter en resa till, just det, Brasilien. Efter detta började han importera de bekväma och praktiska stolarna, som då hade två lägen: ett sittande uppfällt och ett mer nedfällt, nästan liggande. 

Lättviktade campingstolar för ett enkelt liv

Att komma närmare naturen, att leva för stunden eller att unna njuta av tiden med vänner eller familj. Anledningarna till varför vi ger oss ut för att resa på vägarna kan vara många. Något vi på Husvagn-Svensson i alla fall vet säkert är att resan blir så mycket bättre med tillbehör som bjuder på både komfort och praktiska egenskaper. Med våra campingstolar, strandstolar och positionsstolar kan du använda dina stolar på flera olika sätt. Tack vare att flera av dem är mycket lätta i vikt kan du också enkelt få med dig dem på resa och ta med den vart än dagens utflykt bär.

Experter på hopfällbara stolar för husvagn och husbil

I snart 60 år har vi på Husvagn-Svensson varit experter inte bara på allt vad husvagn och husbil heter, utan även alla sorters tillbehör du behöver för att få en så härlig vistelse på hjul som möjligt. Välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med att välja bland våra campingstolar!

Det finns 37 produkter.

Visar 1-18 av 37 objekt
Aktiva filter

Följ oss på Facebook