Hem
Blandare
Blandare husvagn & husbil

Blandare

Blandare till husvagn & husbil

En blandare består av en vattenkran och ett reglage för varm- och kallvatten. Det finns flera typer av kranar till husvagn – både stora och små  – som används i både köks- och badrumsdelar för att kunna spola vatten. Husvagn-Svensson är återförsäljare av välkända varumärken med kvalitetsprodukter. Uppdatera med en ny och fräsch kökskran i husvagnen inför kommande säsong eller byt ut den trasiga.

Brett utbud av vattenkranar till husvagn & husbil

Sortimentet består av många typer av vattenkranar att välja mellan. Det är viktigt att mäta hur stor vattenkran som får plats i utrymmet, på längden och bredden. Storleken på den nuvarande köksblandaren i husvagnen kan ge en god uppfattning om hur en större respektive mindre blandare skulle passa in. De finns i klassisk och modern stil. Att byta ut och uppdatera vattenkranen ger ett helt nytt intryck och är ett enkelt sätt att renovera. Moderna blandare är dessutom betydligt mer snålspolande än gamla modeller, vilket gör det bra för miljön att uppdatera till en nyare modell.

Hög vattenkran i kök

I köket rekommenderar vi att montera in en så hög kran som möjligt. Då finns möjlighet att enkelt komma under med tallrikar, kastruller och annat som behöver sköljas av efter middagen. Köksblandare går att föra åt sidan när de inte används, för att kunna maximera det befintliga utrymmet runt diskbänken och vasken.

Byta ut blandare

Att avlägsna den gamla och montera in den nya blandaren i husvagn är relativt enkelt och något många klarar av själva. Tänk på att följa instruktionerna steg för steg och inte hoppa över något moment. En bra blandare i husbil förser fordonet med vatten utan att läcka när den inte används. I duschen finns möjlighet att enbart byta till en ny blandare om den gamla slutat att generera varmvatten eller liknande. Det finns en blandare och kran till varje husbil och husvagn.

Det finns 24 produkter.

Visar 1-18 av 24 objekt
Aktiva filter

Referens: 30093

Kran

Pris 111,20 kr
Mer
Varan är slut

Följ oss på Facebook