Hem
Larm
Larm till husvagn

Larm

Larm till husbil & husvagn

Det finns bra och effektiva larm att använda till husbil och husvagn. Att installera larm i hemmet är för många en självklarhet – det finns ingen anledning att inte göra samma sak i din husbil. Larm hjälper dig att hitta den vid stöld eller brandvarnare till husbil. Önskar du få hjälp och tips är du välkommen att kontakta oss på Husvagn-Svensson. Vi hjälper gärna till!

GPS-larm till husvagn

Om husvagnen eller husbilen blir stulen är det enkelt att spåra den genom att installera ett GPS-larm. Det är ett litet larm som går att gömma och därför minskar risken för att upptäckas. Via en app i mobilen är det sedan enkelt att spåra och upptäcka var husvagnen och husbilen finns. GPS-larmet kan användas till att fästa på barn, cyklar och annat under den tid ni står uppställda på en camping. Allt för att enkelt kunna spåra dem och aldrig riskera att något kommer bort.

Brandvarnare till husbil

Skulle olyckan vara framme och det börjar brinna är det viktigt att snabbt ta sig ut. En brandvarnare slår larm för både synlig och osynlig rök. Den går snabbt att montera upp och batterierna har lång livslängd. Kom ihåg att med jämna mellanrum kontrollera batteriernas laddning så att brandvarnaren alltid i bra skick.

Inbrottslarm till husvagn

Ett inbrottslarm hjälper till att skrämma bort oinbjudna gäster. Det finns flera modeller, bland annat de med sensorer som monteras vid dörrar och fönster. Om någon tar sig in när larmet är aktiverat kommer det att låta högt och dra till sig uppmärksamhet från personer runt omkring.

Aktiva filter

Följ oss på Facebook