Hem
Cykelställ
Cykelställ husvagn - cykelhållare

Cykelställ

Cykelställ till husbil och husvagn

Ta med cyklarna på semestern. Oavsett var i världen ni väljer att stanna är en stor frihet att ha med cyklar. Både för att röra sig på en stor camping men också för att ge sig ut på vägarna och upptäcka lokala sevärdheter på ett härligt sätt. Husvagn-Svensson säljer flera typer av robusta cykelställ.

Ta med en eller flera cyklar

Använd en cykelhållare på husvagn bak för att enkelt kunna ta med en eller flera cyklar. Det finns cykelställ i många varianter där några kan hantera upp till fem cyklar. Cykelställen från Fiamma är mycket robusta och klarar av att följa med längs med vägarna under lång tid. Vi säljer också cykelhållare från Thule till både husbil och husvagn, vilka är riktiga kvalitetsprodukter. På cykelställ går det att frakta både barn- och vuxencyklar av alla sorter, exempelvis både vanlig cykel och mountainbike.

Komplettera med fler skenor

En del modeller går att komplettera med fler skenor. Genom att köpa till extra skenor kan du utöka cykelstället till husbilen från två till fyra cyklar, som exempel. Det kan vara bra om familjen växer och behovet av antalet cyklar ökar. Det är inte alltid nödvändigt att köpa ett nytt cykelställ, utan det finns andra lösningar med hjälp av skenorna.

Flera typer av cykelställ

Ett cykelställ kan också användas till att hänga upp blöta kläder och handdukar. Komplettera cykelstället med hållare för skidor så kommer det till användning också under vintertid. Andra tillbehör är exempelvis cykelöverdrag. Då kan cyklarna fraktas och komma fram lika rena och fina som när de hängdes dit.

Semester utomlands

Om det finns planer på att åka utomlands är det viktigt att kontrollera vad som gäller i respektive land. Många länder har krav på att det då ska finnas en skylt bak. Genom att i förväg ha koll på lokala lagar och regler kommer resan att gå ännu lättare.

Det finns 28 produkter.

Visar 1-18 av 28 objekt
Aktiva filter

Följ oss på Facebook