Hem

Lista på produkter efter tillverkare Thule

Känn dig fri att utforska

När man ska ut på äventyr med husbilen eller husvagnen kan man behöva ha en massa saker med sig. Thule har ett stort urval husbilsartiklar, inklusive smarta förvarings- och säkerhetslösningar, som ger dig större flexibilitet vad gäller vad du ska ha med dig och så att du får ut mesta möjliga av resan. För om du har allt du behöver kan du koncentrera dig på det som är viktigt: att leva i nuet.

Skapa ett vardagsrum utomhus

Gör mesta möjliga av området runt husbilen när du har kommit fram till resans mål. Välj bland många olika husbilstillbehör, inklusive markiser, paneler och markistält som ger dig extra utrymme att vistas på, större avskildhet och skydd mot sol, vind och regn. För att inte tala om att du får den bästa platsen för att se solen gå ned.

Fortsätt vara aktiv

Vi har alla en passion för ett aktivt liv. Det finns inget bättre sätt att uppleva det än att ta med cykeln på resan. Thules cykelhållare för husbilar monteras på husbilens bakre vägg och de har utformats för att rymma en eller flera cyklar, inklusive elcyklar. Oavsett vilken hållare du väljer kan du alltid vara säker på att få säker och snygg transport av cyklarna.

Cykelhållare

Med en cykelhållare till bilen kan du ta med dig cykeln vart du vill – snabbt, enkelt och säkert.

Husbilstillbehör

Thules husbilstillbehör ger dig frihet och utrymme på resan – för att inte tala om komfort och säkerhet.

Husvagnstillbehör

Thules husvagnstillbehör ger dig frihet och utrymme på resan – för att inte tala om komfort och säkerhet.

Minibusstillbehör

Thules minibusstillbehör ger dig frihet och utrymme på resan – för att inte tala om komfort och säkerhet.

Markiser till husbil

Thules markiser till husbilar har utformats för att passa ditt fordon och dina resor. Välj bara den typ som passar bäst, kassettfärg, tygets färg och funktioner!

Vindskydd till husbil

Thules vindskydd till husbilar ger dig ett perfekt skydd och avskildhet under markisen. Kombinera med andra väggar eller ett markistält för att skapa nya möjligheter.

Förtält till husbil

Ett husbilstält kan monteras på en markis från Thule för att ge dig ett härligt vardagsrum utomhus på resan. Hitta det perfekta tältet för långa eller korta vistelser.

Cykelhållare till husbil

Thules cykelhållare för husbil är perfekta för att ta med cyklarna på resan på ett säkert och enkelt sätt. Börja planera nästa cykelresa redan nu!

Fotsteg till husbil

Thules fotsteg för husbilar är starka men ändå lätta, vilket ger dig enkel och säker åtkomst. Välj manuell eller motordriven drift och enkla eller dubbla steg.

Stegar till husbil

Med en stege till husbilen får du enkelt åtkomst till taket och dess last. Thules snygga husbilsstegar finns i olika längder – välj en som passar dig.

Förvaringslösningar till husbil

Thules husbilsförvaring ger dig mer utrymme och flexibla förvaringsalternativ på vägen. Utforska våra smarta lådor, förvaringsfickor och upphängningssystem.

Lås och ventilation till husbil

Thules nivåkilar och lås till husbilar gör livet på resande fot säkrare. Du kan även förbättra luftkvaliteten med Thules friskluftsventiler.

Det finns 28 produkter.

Visar 1-18 av 28 objekt

Följ oss på Facebook