Hem
Backkamera / Tillbehör
Backkamera till husvagn

Backkamera / Tillbehör

Backkamera husbil & husvagn

Att backa med en husbil eller husvagn är alltid en utmaning. Backspeglar i all ära, men hur bra sikt har du egentligen bakåt? Bra backkamera till husbilen eller husvagnen är till otroligt stor hjälp. Det finns flera modeller att välja mellan, med eller utan sladd. I sortimentet hos Husvagn-Svensson finns det något för varje husvagnsägare.

Backkamera med eller utan sladd

Det finns två typer av backkameror att välja mellan: med eller utan sladd. Har backkameran sladd innebär det att det går en kabel från kameran in till skärmen som finns invändigt i hytten. Trådlös innebär att kameran och skärmen i hytten kommunicerar via bluetooth och att det inte krävs att en kabel dras hela vägen mellan dem. 

Välja backkamera

Trådlösa backkameror går fort att installera och är enkla att flytta på vid behov. En backkamera med sladd har många upplevt som otroligt driftsäker tillbaka i tiden. Som tur är går utvecklingen framåt och idag är den trådlösa backkameran till husbil ett mycket bra val. Välj den som passar bäst till ditt fordon och dina behov.

Till stor hjälp

Det går inte att förneka att en Waeco-backkamera till bra pris kommer att underlätta livet. Att se bakåt i husbilen eller husvagnen kan ibland vara hopplöst. Ett ekipage som är över sju meter långt kan vara jobbigt nog som det är att passa in i trånga utrymmen. Skulle du backa in i något måste en självrisk betalas till försäkringsbolaget som ska åtgärda skadan. Om du frågar oss på Husvagn-Svensson är det onödiga pengar, då en trådlös backkamera till husvagn eller husbil är lösningen för att undvika obehagliga överraskningar.

Tydlig display

När det är dags att backa på ett kontrollerat sätt ser du vad som händer bakom husvagnen eller husbilen på en stor och tydlig display. Backlinjer för avståndsbedömning hjälper dig att hela tiden ha koll på hur långt ifrån du är till exempel andra bilar och lyktstolpar. Efter att ha testat livet med backkamera kommer du inte vilja vara utan.

Aktiva filter

Följ oss på Facebook