Hem
Markismattor
Markismattor till husbilar & husvagnar

Markismattor

Markismattor till husvagn och husbil

Skapa en ombonad och trevlig känsla i tältet med hjälp av markismattor. Hos Husvagns-Svensson hittar du ett brett utbud av markismattor till husvagnen och husbilen. Hos oss finns ett stort utbud som är både snygga och ger ökad komfort. Upptäck din favorit redan idag.

Lätt att hålla rent

Markismattor är ett trevligt tillbehör till husvagnen då de hjälper till att hindra smuts från att följa med in i vagnen. De är tillverkade för att vara lätt att hålla rent och för att få bort den smuts som fastnar. Materialet de är tillverkad i är valt utifrån att de inte ska mögla utan fortsätta var fräsch år efter år. Mattorna har ett kraftigt halkskydd för att undvika att olyckor sker vid in och ut passage.

Ombonat uterum

I utbudet finns det både stora och små mattor i en rad olika färger. Här hittar du markismattor som hjälper dig att skapa den perfekta och ombonade känsla som du vill uppnå. Snyggt och praktiskt på en och samma gång.

Enfärgad eller mönstrad

Skapa ett enfärgat golv eller blanda olika färger och mönster helt fritt. Det viktigaste är att du skapar en trivsam atmosfär för dig. Markismattorna är behaglig att gå på, även om platsen den står uppställd på består av mestadels grus blir det trevligt att gå barfota. Mattorna har en låg vikt för att de ska vara enkla att lägga dit och plocka bort samt att frakta.

Minskar grus i husvagnen

Det är aldrig roligt med grus som följer med in i vagnen när barnen springer in och ut barfota. Fördelen med markismattor är att de fångar upp mycket av den smuts som annars skulle följa med in i husvagnen och det blir en renare inomhusmiljö med mycket mindre jobb.

Det finns 14 produkter.

Visar 1-14 av 14 objekt
Aktiva filter

Följ oss på Facebook