Hem
Kemprodukter
Kemprodukter för husvagn & husbil - Husvagn-Svensson

Kemprodukter

Kemprodukter hjälper till att bibehålla hygien och en fräsch standard. Husvagn-Svensson har ett varierat utbud av bra produkter till toalett, gråvatten och mycket mer. Vi hjälper gärna dig att hitta rätt produkt.

Medel till toalett

Toalettpapper och avfall som hamnar i toaletten bryts ned med specifika kemprodukter. Det finns också kemikalier som förebygger bakterier och rengör tanken grundligt. Kemprodukter bidrar till en enklare tömning av avloppstank.

Toalettpapper och rengöring

Använd toalettpapper som är anpassat att lösas upp helt av kemprodukter. Ett exempel på rengöring till toalett är spray som appliceras i toalettskålen som gör att det går enklare att rengöra utan att rester fastnar – sparar vatten och ger en fräsch doft.

Städa badrummets ytor

Spraya och rengör samtliga ytor i badrummet. Det finns olika antibakteriella produkter som bidrar till en hög hygienstandard.

Fräsch gråvattentank

Gråvatten är exempelvis vatten från duschen och efter att du har diskat. I perioder ska vattnet förvaras ett tag och bör behandlas med kemprodukter. Då minskar risken för dålig lukt och motverkar att bakterietillväxt uppstår.

Undvik frostskador 

För att ledningar inte ska frysa vid minusgrader rekommenderas antifrostvätska till både dricksvatten- och toalettsystem.

Läs noggrant instruktioner på respektive produkt för information om dosering, frekvens och andra viktiga upplysningar.

Det finns 23 produkter.

Visar 1-18 av 23 objekt
Aktiva filter

Följ oss på Facebook