Hem
Däck-och dragskydd
Däckskydd, dragskydd & vagnskappa

Däck-och dragskydd

Däck- och dragskydd för husvagn och husbil

Däck är en färskvara som behöver rätt omvårdnad för att må bra. Utsätts däcket för solljus under en längre tid kommer det att torka ut och till slut spricka. Husvagn-Svensson säljer däckskydd från flera välkända tillverkare. I sortimentet finns också vagnskappa, dragskydd och annat som kan vara användbart för att skydda din husvagn och husbil på bästa sätt.

Däckskydd till husvagn

Solen är stark och utsätter däck för en stor utmaning. Ska husvagnen exempelvis stå uppställd hela sommaren är det ännu viktigare att skydda däcken. Ett däckskydd till husvagn går snabbt att dra över däcket. Det finns olika storlekar på däckskydd, så utgå ifrån vilken tum däcken har. Materialet är mycket kraftigt och de är helt UV-beständiga. De starka solstrålarna kommer då inte att kunna skada däcket, utan det förblir skyddat. Däckskydd till husvagn och husbil kan med fördel användas på samtliga däck runt om på fordonet.

Dragskydd och vagnskappa

Dragskydd till husvagn kan med fördel användas både sommar och vinter. Det är ett mycket praktiskt överdrag som skyddar från väder och vind. Då är stödfot, kulkoppling och elanslutning helt skyddade från exempelvis regn och smuts. Genom att hålla varje del på husvagnen ren och skyddad kommer den att vara välmående under lång tid. Ett dragskydd fästs med hjälp av knytband för enkel montering.

Vagnskappor är till för att använda i utrymmet mellan vagnens botten och marknivå. De monteras direkt på skenan och blir ett typ av vindskydd. Vinden hindras då från att dra genom husvagnen och kommer inte att kunna skapa ett drag underifrån.

Modellanpassade och på metervara

Vagnskappor finns att köpa färdiga och är anpassade till specifika modeller samt finns på metervara. Köp på metervara gör det möjligt att sy själv och helt anpassa efter egna behov och önskemål. Går att använda både på husvagn och husbil.

Det finns 10 produkter.

Visar 1-10 av 10 objekt
Aktiva filter

Referens: 20113

Dragskydd

Pris 103,20 kr
Mer
I lager

Referens: 20366-1

Kampa

Hjulhusskydd

Pris 156,00 kr
Mer
Produkten finns med olika alternativ

Följ oss på Facebook