Choose a searcher
Hem

Lista på produkter efter tillverkare Kampa

Framtiden i tältteknik

Kampa Lufttält

Över trettio års campingvana vet vi hur det har resulterat i det finaste utbudet av tält för dig och din familj. Kampa-tälten är konstruerade i Storbritannien och är uppkallade efter vackra brittiska stränder. Vi erbjuder tre intervall - våra innovativa AirFrame-tält som vi tror är de bästa tälten som finns på marknaden idag, vårt klassiska sortiment av polycottontält med hög specifikation och våra uthållighetstält som erbjuder en mycket hög specifikation och enkelt boende till överkomliga priser.

Framtiden i tältteknik har kommit med Kampa AirFrame tält.

Kampa tält är kända för sin lätta inrättning och kvalitet på design och material. Nu finns Kampa-tält tillgängliga med AirFrame-teknik - inga fler poler - det enklaste stället för tält med enkel inflation. Kampa AirFrame-tält kan vara helt inrett på mindre än fem minuter.

Det finns 8 produkter.

Visar 1-8 av 8 objekt

Referens: 50198-1

Kampa

Belysning Dometic SabreLink™ 150 System

Belysningssystemet SabreLink™ är ett nytt förtältstillbehör som lyser upp tillvaron. Systemet gör det möjligt att koppla ihop tre lysrör – 450 LED-lampor.  Systemen styrs av en fjärrkontroll på vilken du kan tända och släcka lamporna eller justera ljusstyrkan. I Kampas stångbaserade förtält kan lysrören hängas upp på de vågräta stängerna med de...

Pris 559,20 kr
Sista artiklar i lager

Referens: 20366-1

Kampa

Hjulhusskydd

Pris 156,00 kr
Mer
Produkten finns med olika alternativ

Följ oss på Facebook