Hem
Kablage / Kontakter
CEE adapter camping

Kablage / Kontakter

Kabel till husvagn & husbil

Husvagnar och husbilar har flera kablar som ger ström vid behov. Att ha fel kabel kan inte bara ge dålig effekt, det kan också vara förenat med livsfara. Gå igenom husvagnen eller husbilen med jämna mellanrum och se över anslutningskabeln till husvagnen. Är den skadad eller på annat sätt i dåligt skick behöver den omgående bytas ut.

Anslutningskabel & adapter till husvagn

Det finns flera regler för husvagnskablar. Alla modeller som vi säljer har en blå kontakt och är märkta CEE. En kabel till husbil som är märkt CEE uppfyller höga krav på säkerhet. Kabeln får inte heller vara längre än 25 meter på grund av en rad säkerhetsbestämmelser. Inuti gummikabeln löper tre tunnare kablar som leder ström.

Säkerheten i första hand

I allt som har med el att göra är det viktigt att välja godkända strömkablar, adapters och allt annat runt omkring. Det är för att alltid kunna garantera din och andras säkerhet. Använd endast kablar avsedda för utomhusbruk utvändigt och byt ut eventuella kablar som har fått någon skada.

Stort utbud av husbils- och husvagnskontakter

I en husvagn är det mycket som ska fungera. Släpvagnskontakten till husvagnen som gör att belysningen fungerar är viktig för säkerheten längs med vägen. Vi har också ett brett utbud av skarvsladdar som är kraftiga och är tillverkade för utomhusbruk, t.ex. europakontakter till husvagn som kan användas till flera områden. Stickpropp och förgreningar som gör det möjligt att bygga på och ansluta el efter behov finns också i sortimentet.

Skarvkabel till husvagn

Vid behov av skarvkabel finns flera alternativ på längder. Ett bra val är kabelvinda där kabeln rullas upp på vindan när den inte används. Det finns också kabelväskor för enklare förvaring av kablar. Investera i en bra husvagnskabel på 15 m eller mer som gör det möjligt att få ström till husvagnen eller husbilen.

Det finns 27 produkter.

Visar 1-18 av 27 objekt
Aktiva filter

Referens: 50185

LTC

CEE Hona

Pris 55,20 kr
Mer
I lager

Följ oss på Facebook