Hem
Tillbehör

Tillbehör

Tillbehör
Husvagns-Svensson har alla tillbehör som du behöver till både in- och utsidan av husvagnen eller husbilen. Här kan du både hitta klassiska tillbehör och nya produkter som kan göra dig positivt överraskad. Vi säljer reservdelar till märkena Carthago, LMC, TEC, Miller och Mobilvetta. Vårda och ta hand om ditt fordon med omsorg för en ökad livslängd.

Stort sortiment av tillbehör
Oavsett om du behöver stora eller små tillbehör finns det mycket att välja på. Nedan ser du de kategorier av tillbehör som vi erbjuder. Ett litet utbud med tillbehör är alltid bra att ha med sig på resan. Här finns det tillbehör från välkända varumärken som håller en hög kvalitet. Behöver du hjälp att hitta rätt tillbehör är du alltid välkommen att kontakta oss – vi hjälper gärna till!

Rengöring
Håll din husvagn ren både in- och utvändigt. Här finns effektiva rengöringsmedel som inte skadar materialet. Textilskydd, diamantvax och impregnering är några exempel. Vårda och ta hand om chassit, förtältet och allt annat för att det ska bibehålla ett fräscht utseende.

Prylfickor
Få en bra översikt av dina saker samtidigt som de inte tar upp allt för mycket plats. Prylfickor kan enkelt hängas upp efter väggen, utrymmen som annars lätt blir outnyttjade.

Takluckor
En taklucka i husvagnen är en bra källa till ventilation. Se till att det är tätt och byt vid behov ut takluckesatsen. Här finns allt du behöver för att lyckas med ett bra resultat.

Ventilation
Bra ventilation är viktigt. Både för att ha ett behagligt inomhusklimat i din husvagn men också för luftkvalitetens skull. Tak- och väggventiler låter luften flöda på ett naturligt sätt.

Aircondition
Under varma dagar är det en riktig lyx att komma in i en sval husvagn. Hitta din klimatanläggning och installera inför kommande resor. Det finns olika val beroende på storleken på din husvagn.

Det finns 291 produkter.

Visar 1-18 av 291 objekt
Aktiva filter

Referens: 20260

Myggnät

Pris 127,20 kr
Mer
Varan är slut

Följ oss på Facebook