Hem
Vatten
Vattensystem husvagn & husbil

Vatten

Vattensystem till husvagn och husbil

Att ge sig ut på vägarna är en stor frihet. Att då ha ständig tillgång till vatten skapar ett enklare och friare liv. Husvagn-Svensson säljer vattensystem till husvagn och husbil som kan användas året runt. Här finns alla tillbehör och reservdelar som kan behövas. Vi har lång erfarenhet inom området och hjälper gärna till att hitta rätt produkt för era behov.

Små och stora vattensystem

Bra vattensystem gör det möjligt att stanna var som helst i världen och ändå kunna tappa rinnande vatten direkt från kranen och behovet av vatten styrs utifrån hur många personer ni är. En barnfamilj kan ha behov av större volymer än ensamma husvagnsentusiaster. Vi har vattensystem i alla storlekar; dränkbara pumpar som pumpar upp vatten från husvagnens vattentank eller en tryckvattenpump som gör det möjligt att spola ut vattnet i kran och dusch. Allt som krävs för en komplett dusch finns i sortimentet samt olika blandare till kök- och badrumsdelarna. Produkterna kommer från välkända tillverkare samt är framtagna och utformade för att användas i husvagnen eller husbilen. 

Underhåll av vattensystemen

Det är viktigt att underhålla vattensystemet på rätt sätt med rätt rengöringsmedel och antifrostvätskor. Om husbilen inte kommer att användas vintertid ska hela vattensystemet tömmas, för att minimera risken för skador om vattnet skulle frysa. I sortimentet finns även flertalet produkter för att ta tillvara på eventuellt spillvatten samt många smarta tillbehör, såsom en vikbar vattenbehållare. Investera i ett bra och prisvärt vattensystem till din husvagn eller husbil.

Det finns 148 produkter.

Visar 1-18 av 148 objekt
Aktiva filter

Referens: 30064

Soldusch

Pris 71,20 kr
Mer
I lager

Följ oss på Facebook