Hem
Trafikbelysning
Positionsljus husvagn - Trafikbelysning - Husvagn-Svensson

Trafikbelysning

Det finns krav på trafikbelysning runt om husvagnen och husbilen. Backljus, positionsljus, reflexer och mycket mer. Gå igenom ditt fordon inför varje resa. Säkerheten i fokus för både dig och dina medtrafikanter. Husvagn-Svensson har ett brett sortiment av trafikbelysning till många modeller. Behöver du hjälp att hitta rätt så finns vi här för dig.

Bromsljus, positionsljus och dimljus

Att köra med ett trasigt bromsljus ger böter då det är en trafikförseelse. Vi har ett stort sortiment av kvalitetsprodukter som gör att du kan färdas tryggt och lagligt på resan. 

Reflex

Fordon som färdas efter bilen som släpvagn och husvagn måste ha reflexer. Reflexer blir med åren slitna och solblekta och kommer att behöva bytas ut.

Sidomarkeringar och positionsljus

Trafikbelysning används för att visa övriga trafikanter och fotgängare hur brett ditt fordon är. Det gör att de exempelvis vågar göra en omkörning efter vägen.

Blinkers, dimljus och bromsljus

Uppmärksamma andra i trafiken om åt vilket håll du ska med blinkers. Är det väldigt tät dimma visar dimljus att du är där. Bromsljus är viktigt om du exempelvis behöver stanna väldigt fort för att ett djur passerar vägen.

Kabel och övriga tillbehör

Vi säljer även kablar och övriga tillbehör för att kunna montera trafikljus. Ibland kan enbart kablar behöva ersättas om de är glappa eller de har blivit avskavda.

Stort utbud av trafikbelysning till husvagn

Vi är återförsäljare av välkända tillverkare. Här hittar du trafikbelysning av hög kvalitet som passar till många husvagnsmodeller. Gör det till en vana att gå runt och titta så att positionsljus och övriga ljus fungerar som de ska.

Glaset på lyktorna blir nötta efter många mil på vägen. Stenskott och annat orsakar skador vilket gör att de slutligen tappar en del av sin funktion. Trafikbelysning är viktigt och något som kommer att behöva förnyas med jämna mellanrum.

Det finns 21 produkter.

Visar 1-18 av 21 objekt
Aktiva filter

Följ oss på Facebook