Hem
Kök och Hushåll
Köksutrustning för Husvagn & Husbil - Husvagn-Svensson

Kök och Hushåll

Att ge sig ut efter vägen är en fantastisk känsla. Maten kan vara en väldigt viktig del av en lyckad campingsemester. Husvagn-Svensson har alltför att skapa ett fungerande kök och hushåll i husvagn eller husbil. Vi har ett brett sortiment av produkter för alla smaker från välkända tillverkare. Få ut så mycket som möjligt av husvagnen genom att anpassa den till dina behov. 

Skapa drömköket till husvagn och husbil 

Köket i en husvagn kan se ut på många olika sätt. Välj mellan stekplattor som drivs av gasol eller el, ugnar, serviser, kökstillbehör och mycket mer. Hjälper dig att optimera utrymmet och få ut så mycket som möjligt av köket. Baka bröd, servera goda middagar och ha en bra ordning med maximerade förvaringsmöjligheter. Förvaringen är genomtänkt in i minsta detalj och framtagen för begränsade utrymmen. 

Ugn/kokplatta

Det finns både el- och gasoldrivna kök att välja mellan. Fristående ugn- och kokplatta eller kombinerade modeller. I utbudet hittar du enkelhäll, dubbelhäll och flera storlekar på ugnar.

Kökstillbehör

Fyll upp husvagnen med praktiska kökstillbehör. Glas, muggar, elartiklar, kylboxar, grytor och övriga saker som kan behövas. Tåliga produkter som klarar av de vibrationer som uppstår vid körning efter väg.

Kylskåp till husvagn och husbil

Energisnåla kylskåp till husvagn och husbil som drivs på 12V. Vi säljer både kompressor- och gasolmodeller, varav flera är kombimodeller. 

Serviser

Snygga serviser som tål att användas under flera säsonger. Inspireras av olika färger och former att servera god mat i. 

Gasolkök till husvagn och husbil

Med ett bra gasolkök till husvagn och husbil finns inte några begränsningar. Gasoldrivet kök som kan användas fullt ut som en vanlig spis.

Tvätt och städ

Dammsug, diska och häng kläder på tork med smarta produkter från kategorin tvätt och städ. Exempelvis vikbara korgar som tar minimalt med plats när de inte används.

Det finns 282 produkter.

Visar 1-18 av 282 objekt
Aktiva filter

Referens: 80598

Dometic

DOMETIC CFX3 35

KYL OCH FRYSBOX, 32 L

Pris 10 716,00 kr
Mer
Varan är slut

Följ oss på Facebook