Choose a searcher
Hem
Sommartält
Förtält husvagn - brett sortiment av förtält

Sommartält

Sommarförtält
Sommarmånaderna är verkligen den tid på året då husvagnen används som mest. Det är enkelt att koppla ihop husvagnen och bilen för att ge sig ut efter vägarna. Några husvagnsentusiaster utgår från en väl planerad rutt och andra är mer spontan och stannar där det för dagen känns bra. Ett sommarförtält skapar mer utrymme och öppnar upp för trevliga stunder tillsammans.

En naturlig samlingsplats
Ett förtält till husvagenn för sommarmånader brukar bli ett kombinerat mat- och vardagsrum, liksom erbjuda möjlighet till extra förvaring. Det är en skyddad plats från regn, vind och mygg som hjälper till att skapa mysiga stunder en sensommarkväll.

Inred förtältet på ett mysigt och ombonat sätt. Rejält med sittplatser och smart förvaring är något som förtälten ofta används till.

Plats för hela familjen
Förtält finns i alla varianter – stora och små, långa och korta, med litet eller stort djup. Ett litet och smidigt förtält till husvagn för den ensamme camparen eller ett stort som rymmer hela familjen. Här finns ett brett utbud av förtält för alla behov.

Förtält för alla tillfällen
Det finns förtält till husvagn för alla, oavsett om du byter uppställningsplats varje dag eller är långliggare och har samma plats år efter år. I vårt breda utbud kan du både hitta ett förtält som går snabbt att montera upp och ned samt långliggartält som står uppmonterade året runt.

Sommartält vs långliggartält
Ett sommartält är tillverkat för sommaren och klarar inte av tyngden från snön. De har oftast stora fönster med mycket ljusinsläpp och skyddar bra från regn och vind. Långliggartälten blir mer som en extra byggnad till husvagnen och är tillverkade för att stå uppe, exempelvis har de ofta ett lutande tak så snö inte blir kvar på taket. Ett långliggartält är fristående så det går att flytta husvagnen men låta tältet stå kvar medan ett sommartält monteras på husvagnen.

Det finns 24 produkter.

Visar 1-18 av 24 objekt
Aktiva filter

Referens: 10310-1

Isabella

Soltak Isabella Atlas

Isabella Atlas är det ultimata soltaket för långliggaren.

Pris 8 724,00 kr
Mer
I lager

Följ oss på Facebook