Hem
Fönster/dörr
Mygg- & insektskasette husvagn & husbil

Fönster/dörr

Tillbehör för fönster och dörrar

Under sommaren kan det vara nödvändigt att ha fönstret lite på glänt för att få in frisk luft. Något som vi helst inte vill ha med in är mygg och andra insekter. Mygg som envist surrar omkring inne i husvagnen eller husbilen blir snabbt ett stort irritationsmoment och sömnen kan bli lidande. Använd därför en bra myggnätsdörr för en trevligare upplevelse.

Myggnätsdörr till husvagn och husbil

Oavsett om campingen sker i storstad eller i skogen finns det ofta mygg i närheten. För att kunna ha dörren öppen går det att använda en myggnätsdörr till husbil och husvagn. Då kan luften fritt strömma in och alla insekter stanna utanför. Myggnätsdörrar finns i flera storlekar med karm för att snabbt kunna monteras i vid behov. Det gör att myggnätsdörrar enkelt kan monteras på och av efter behov.

Kassettgardin till fönster

Kassettgardin till fönster har ett brett användningsområde. De fungerar både som gardiner, vilka kan bidra till minskad insyn, som mörkläggning samt har ett inbyggt myggnät. Använd kassetter både i fönster och taklucka, allt efter önskemål. På ett naturligt sätt används då insektsskydd till husvagnen utan att på något sätt vara i vägen. Vid leverans kommer de komplett utrustade med alla monteringsdetaljer och anvisningar som gör att det går fort att sätta upp. När gardinen är neddragen stänger den effektivt ute ljuset och det blir mörkt invändigt i vagnen. Perfekt för vila på dagen eller sommarens ljusa nätter.

Mät fönster och dörrar noggrant

Innan beställning av insektsskydd till husvagn och husbil är det viktigt att mäta noggrant. Varje produkt anger hur mycket justering som är möjlig, vilket gör det lättare att hitta rätt. Att alltid ta för vana att mäta är viktigt för att få bästa möjliga passform. Upptäck hur bekvämt det är med en bra myggnätsdörr till husvagn, ett naturligt val för varje husvagns- och husbilsägare.

Det finns 12 produkter.

Visar 1-12 av 12 objekt
Aktiva filter

Följ oss på Facebook