Värmesystem

Camping är lika underbart året runt. Som vintercampare är det viktigt att tänka på uppvärmning. Husvagn-Svensson har allt du kan behöva för att hålla värmen i husvagnen –

Fläktar, element, varmvattenberedare och alla övriga tillbehör.

Uppvärmning för husvagn och husbil

Njut av fantastisk camping även vintertid. Det är populärt att ta med husvagnen upp till fjällen för att åka skoter och skidor. Då är det läge att se över värmesystemet. Välj mellan en el- eller vattenburen uppvärmning. Basera ditt värmesystemet på utrymmets storlek och utformning.

Ett tips är att många värmesystem även kan kyla under varma dagar!

Fläktar

Låt värmen sprida sig runt i husvagnen med fläktar. Värmefläktar producerar värme och skapar en cirkulation i utrymmet.

Varmvattenberedare och cirkulationspumpar

Varmvattenberedare till husvagn och husbil producerar varmvatten som kan användas till ett golvvämesystem. Cirkulationspumpar får vattnet att röra sig i systemet.

Tillbehör värme

Skapa ett komplett värmesystem med alla tillbehör för värme och hitta reservdelar om något går sönder.

Välkända tillverkare

Vi är återförsäljare av välkända tillverkare som upprätthåller en hög kvalitet. Alde tillbehör till husvagn och husbil samt Truma tillbehör gör det enkelt att hålla värmen.

Investera i ett helt nytt värmesystem eller komplettera med tillbehör inom värme för husvagn och njut av camping även under vinterhalvåret.

Truma
1 516,00 kr

Kombinerad säkerhetsventil och avtappningskran. Inbyggd frostvakt som öppnar och tömmer varmvattenberedaren automatiskt vid risk för frost (ca +3 °C). Avtappningen kan även öppnas manuellt. Säkerhetsventilen öppnar vid 3,5 bar. 

Monteras nära pannans inkommande färskvattenledning.