Utomhusbelysning

Skapa en välkomnande känsla med praktfull ytterbelysning till husvagn och husbil. Belysningen är tillverkad för att kunna användas året runt. Husvagn-Svensson har ett varierat sortiment av produkter för alla tillfällen. Inspireras av spännande nyheter eller gå på de mer klassiska modellerna.

Ytterbelysning till husvagn

Montera upp ytterbelysning runt husvagnen. Lampor med sensorer som går automatiskt igång vid rörelse eller en diskret ljuslist ovanför dörren som visar var ingången finns. Utomhusbelysning på 12V finns i många modeller som går att kombinera och variera för att få önskad effekt. Mysig stämning i förtältet, en upplyst gång eller riktigt stark belysning.

Camping är lika härligt året runt med rätt förutsättningar. Utvändig belysning runt husvagn gör att du kan få ut maximalt av upplevelsen och vistas utomhus lika mycket när det har blivit mörkt, kan naturligtvis även användas under vintertid!

Rätt styrka på ljuskälla

Använd rätt styrka på ljuskälla för att få avsett resultat. I en starkare ljuskälla går det att skruva på en skoter eller tydligt se vad man gör. Mer dämpad belysning kan användas för att markera ut blomlådor eller gången framför fordonet.      

Belysning för husbil 

Ytterbelysning som monteras på husvagnen, i förtältet eller pinnar att sticka ner i marken. LED-belysning till husbil har en låg energiförbrukning och en lång livslängd. Ljuskällan behöver sällan bytas ut och ger ett behagligt sken.

De lampor som kan placeras utomhus är vattentät och extra tålig. Finns i flera storlekar och former för att matcha fordonet på bästa sätt. För ett mjukare sken finns dimbar belysning som går att justera med hjälp av en fjärrkontroll.   

Solcellsdriven utebelysning

Ett bra och praktiskt val är solcellsdriven utebelysning. Laddas upp av solen och börjar automatiskt att lysa när mörkret faller. Behöver inte en elanslutning och kan därför användas överallt – optimalt vid exempelvis fricamping eller för vacker dekoration.

Kampa
559,20 kr

Belysningssystemet SabreLink™ är ett nytt förtältstillbehör som lyser upp tillvaron. Systemet gör det möjligt att koppla ihop tre lysrör – 450 LED-lampor.  Systemen styrs av en fjärrkontroll på vilken du kan tända och släcka lamporna eller justera ljusstyrkan. I Kampas stångbaserade förtält kan lysrören hängas upp på de vågräta stängerna med de medföljande S-krokarna.