Hem
Husbil
Lufttält till husbil - förtält husbil

Husbil

Lufttält till husbil

Att ge sig ut efter vägarna i en husbil innebär frihet för väldigt många. Åka till plats efter plats inom Sverige eller ge sig ut i Europa. Montering av ett förtält för en eller några få dagar kan kännas så jobbigt att det förblir ouppackat. Lösningen för dessa tillfällen är ett uppblåsbart förtält till husbilen.

Snabbt och enkelt uppblåsbart tält till husbil

Det är stor skillnad i tid då det kommer till att montera upp ett vanligt förtält till husbil och ett lufttält. Inga stativ eller stänger, utan kanaler som fylls med luft. Allt eftersom luften fyller tältet blir förtältet stadigare och stadigare.

Lufttält finns i flera olika storlekar. Alla modeller kommer i flera olika längder och bredder. 

Tältet sätts upp på nolltid

Hur lång tid det tar att fylla ett lufttält varierar mellan modeller och storlek, men flera modeller fylls med luft på fem minuter, att tömma på luft tar bara några sekunder. Jämfört med ett traditionellt förtält där stänger ska monteras ihop och passas in på rätt ställen är det en väsentlig besparing i tid.

Stabilt och hållbart

Samtliga produkter vi på Husvagns-Svensson säljer är stabil och håller hög kvalitet. Ett uppblåsbart tält är stabilt och mycket hållbart. Det står emot blåst, regn och alla typer av förhållanden som ett vanligt förtält klarar av. Fyll det uppblåsbara tältet med hjälp av en elektrisk eller handdriven pump.

Olika typer av pumpar

Ett lufttält fylls med luft antingen via en elektrisk eller handdriven pump. Fördelen med den manuella pumpen är att den fungerar överallt, men kräver att du manuellt pumpar upp förtältet. Elektrisk pump kräver elektricitet men ingen mer arbetsinsats från dig än att koppla in ström.

Aktiva filter

Följ oss på Facebook