Hem
Markiser & Tillbehör

Markiser & Tillbehör

Markis
Markiser är perfekt att använda till både husvagn och husbil. Skyddar mot sol, vind och insyn. Fördelen med en markis är att den snabbt går att fälla upp eller ner och därmed kan anpassas till aktuella förhållanden. Fungerar lika bra för sig själv som att komplettera med väggar. Hos Husvagns-Svensson hittar du allt inom markis till både husvagn och husbil.

Stort utbud av markiser
Vi har ett stort utbud av markiser som håller hög kvalitet. Det är ett enkelt, smidigt och prisvärt alternativ för att skapa de bästa möjliga förhållandena. Använd enbart en markis för sig och skapa ett ställe att samlas på för trevliga stunder under semestern eller kombinera med väggar.

Skapa en mysfaktor
Något som inte går att styra över är vädret. Använd en markis och kom undan solens heta strålar eller sitt skyddad under en regnig dag. På så sätt får ni ett extra utrymme som alltid finns tillgängligt till att avnjuta goda middagar eller bara ta en paus i lugn och ro.

Flera användningsområden
En markis har flertalet användningsområden och fungerar därför mycket bra till att använda för och minska insyn i husvagnen. Sommarnätter i Sverige har dessutom en tendens att vara väldigt ljusa och då kan markisen ge ett lite mörkare inomhusklimat att sova i. Att även kunna dra ner den om husvagnen placerats där många människor passerar är uppskattat av de flesta. Sitta i lugn och ro att äta frukost utan nyfikna blickar in genom fönstret.

Lätt att använda
När markisen är monterad kommer du att uppleva en rad fördelar. Vid ett snabbt stopp orkar ingen montera upp och ned ett förtält, men markisen går snabbt att veva ut och ger ett bra skydd. Gör det enkelt för dig själv genom att använda markis till husvagn och husbil.

Det finns 101 produkter.

Visar 1-18 av 101 objekt
Aktiva filter

Referens: Husbilsmarkis F45

Fiamma

Husbilsmarkis F45

Väggmonterad Markis A=Boxenslängd B=Dukenslängd C=Djupet (hur långt markisen går ut) Obs! Dessa markiser kräver specifik adapter (ingår inte) för att monteras. 

Pris 6 320,00 kr
Mer
Detta är en beställningsvara. Vi lagerför inte alla storlekar & färger!

Följ oss på Facebook