Hem
Nivåklossar / Stabilitet
Nivåklossar till husbilar & husvagnar

Nivåklossar / Stabilitet

Nivå- och stabilitetsklossar till husbil & husvagn

När du är ute på vägarna med husbil och husvagn är det sällan som marken är helt plan. Alltid finns det någon grop eller ojämnhet. Att sova i en husbil som lutar eller en husvagn som envist gungar vid varje liten rörelse är inte speciellt roligt. Försöka parkera om och hitta bättre uppställning kan vara svårt på exempelvis en camping där man tilldelas en viss yta att stå på. Lösningen är enkel – använd stödbensplattor, stopp- och nivåklossar. Då kommer ditt fordon snabbt att stå stadigt med en väldigt liten arbetsinsats från dig.

Olika typer av klossar

Upptäck utbudet av olika klossar och plattor, så blir livet med husvagn plötsligt mycket lättare. De olika nivåklossarna placeras på marken och husvagnens däck rullas mot dem. Nivåklossar till husbil finns dessutom i flera modeller. Några modeller är som en enda stor kil och andra är uppdelade i flera platåer. Samtliga klossar är tillverkade i kraftiga material för att klara av tyngden från större fordon. Nivåklossar till husbil och övriga klossar och plattor kommer därför att kunna användas under lång tid framåt.

Stoppklossar

En annan variant är stoppklossar. Stoppklossar till husbil och husvagn kan vara mycket användbara för släpvagnar. De kilas in mot hjulet och hindrar helt från att fordonet oavsiktligt rullar iväg. Stoppklossar är optimala att använda i nedförsbacke.

Stödbensplattor till husvagn

Att fälla ner stödbenen till husvagnen är alltid spännande. De ska justeras fram och tillbaka för att hitta en bra nivå. Är det mjukt i marken finns en risk att stödbenen sjunker ned och det blir då väldigt svårt att få till det helt perfekt. Lösningen stavas stödbensplattor. En stödbensplatta placeras på marken och stödbenet ovanpå denna. Då blir det en större yta som är stabil och husvagnen kommer kunna stå mycket stadigare. Fungerar bra på alla underlag som exempelvis gräs och grus.

Det finns 17 produkter.

Visar 1-17 av 17 objekt
Aktiva filter

Referens: 60216

Stoppkloss

Pris 79,20 kr
Mer
Varan är slut

Följ oss på Facebook