Hem
Husvagnsmarkiser
Husvagnsmarkiser med & utan väggar

Husvagnsmarkiser

Husvagnsmarkis

Det finns flera varianter av husvagnsmarkiser att köpa, stora som små. Modeller som enbart fungerar som tak och de med väggar som ger ett helt uterum. Hos Husvagns-Svensson hittar du alltid ett brett utbud av produkter som gör livet med husvagn bättre och bekvämare. Beställ din husvagnsmarkis direkt online eller kom in till oss i butiken.

Stort utbud av storlekar

Börja med att mäta platsen där du vill montera din nya husvagnsmarkis. Utrymmet avgör hur stor markis som kan monteras upp. Här hittar ni husvagnsmarkiser som kan användas både på lång- och kortsidan av husvagnen, vi har den perfekta lösningen för alla storlekar på husvagnar. På kortsidan kan en markis med fördel placeras för att minska insyn i husvagnen och bidra till att stänga ute solen starka strålar under dagen.

Goda råd och tips

Önskar ni råd och tips om vilken husvagnsmarkis som lämpar sig bäst för era behov är du välkommen att kontakta oss. Med drygt 60 år i branschen kombinerar vi lång erfarenhet och ett genuint intresse inom området.

Husvagnsmarkis med väggar

En husvagnsmarkis fyller många funktioner som att skydda från insyn och ge skön skugga under riktigt soliga dagar. Väljer du att använda dig av en husvagnsmarkis med väggar får du ett extra rum att använda dig av. Väggarna hjälper till att skydda från vind vilket skapar ännu fler möjligheter att umgås och äta utomhus oberoende om det är strålande sol eller riktigt regnigt väder.

Smarta funktioner

Dagens husvagnsmarkiser kommer med flera smarta funktioner. Det finns varianter som har ett spännsystem med pumpspännteknik vilket garanterar en perfekt dukspänning. Stödben som snabbt går att fälla ut och framförallt är väldigt lätt monterade. Produkterna har en väldigt stadig funktion och står emot vind mycket bra.

Aktiva filter

Följ oss på Facebook