Hem
Bord
Campingbord till husvagn & husbil - Husvagn-Svensson

Bord

Campingbord för husbilar och husvagnar

Campingbord är en central plats för varje campingplats. Där kan campare äta mat, bjuda in till umgänge, spela spel eller bara koppla av. Utan ett bord känns helt enkelt din husvagn eller husbil inte riktigt som ett hem. Och eftersom ytan är knapp ska de så klart vara så praktiska som möjligt.

Det vet vi på Husvagn-Svensson och därför erbjuder vi ett brett sortiment av campingbord. Vi har ett brett utbud av campingbord i flera storlekar och stilar. Vi har bord från ledande varumärken som Isabella, DukDalf, Westfield, Kampa Dometic med flera, så att du kan vara säker på att ditt bord kommer att fungera väl och länge.

Praktiska hopfällbara bord

Våra campingbord är tillverkade av högkvalitativa material och har en robust konstruktion, vilket gör dem perfekta för användning både inomhus och utomhus. Samtidigt är flera av dem lätta och hopfällbara för enkel förvaring i husvagn och husbil när de inte används. På så vis är de också väldigt enkla att använda under andra tillfällen, till exempel för att ta en tur till stranden eller skogen för en stunds njutning och lugn. Många av våra bord har också inbyggda förvaringsfack, vilket är idealiskt för att förvara din campingutrustning eller andra tillhörigheter. 

Lättviktscampingbord med matchande stolar

Vi har ett bord som passar alla behov och budgetar, så se till att botanisera i vårt utbud av campingbord, strandbord och andra sorters hopfällbara bord för en livsstil på hjul! Har du frågor om vilket bord som skulle kunna passa det du behöver är det bara att kontakta oss här genom hemsidan eller på plats i vår butik. Vi har dessutom hopfällbara och lätta campingstolar som passar till vilket bord du än väljer!

Det finns 32 produkter.

Visar 1-18 av 32 objekt
Aktiva filter

Följ oss på Facebook