Hem

Lista på produkter efter tillverkare Westfield

Den klart bekvämaste campingstolen på marknaden.

AVANTGARDE

kombinationen av nya material och vår erfarna avancerade produktionsteknik ställde denna stol till toppmodern inom campingvagnsindustrin. Ett måste för alla som letar efter det bästa. Avantgarde-serien är den ultimata teknologiserien i vårt företag. För alla produkter i det nya utvecklade sortimentet kombinerar vi modern design med de senaste materialen i tyg och metall.

BE-Smart

Lätt, bekvämt, platt och robust, det är de enastående funktionerna i denna bekväma fyrbensstol med hög ryggstöd. På grund av sin lätta och kompakta packstorlek passar den här stolen perfekt för fordon med låg lön och begränsat förvaringsutrymme.

Performance 

Förbättringen av en succeshistorie. Vi har lyckats förbättra vår mest sålda lyxstol igen de senaste åren. En högre, bekvämare ryggstöd, liksom det nya, förbättrade "Dura Mesh" -tyget, hedrade ännu bättre. Ingen premiär var lika bra som PRI 201.

Paddico PR


Vår stoppade lyxversion av Prime-stolen ger högre nivåer av komfort. Kombinationen av mjuk padding tillverkad av "DuraMesh" lättskött tyg kombinerat med ergonomisk ryggstöd ger högre komfortnivå och ger extra stöd. Den vadderade benstödet ger dig extra komfort genom att förvandla stolen till en solstol.

Det finns 16 produkter.

Visar 1-16 av 16 objekt

Följ oss på Facebook