Hem
Kökstillbehör
Köksutrustning husvagn - Från glas till grytor - Husvagn-Svensson

Kökstillbehör

Investera i bra kökstillbehör till husvagn och husbil. Glas, muggar, kastruller, kylboxar och mycket mer. Husvagn-Svensson har ett brett sortiment av produkter till husvagnens kök – som vikbara burkar med lock som tar minimalt med plats i skåpen. Njut av camping och bjud på en kulinarisk upplevelse! 

Stort urval av köksredskap till husvagn

Hitta köksredskap och tillbehör som är anpassade för husvagnsliv. Laga mat, ät och drick, koka kaffe, upptäck smart förvaring och bra kylmöjligheter. För i en husvagn och husbil gäller det att disponera utrymmet som finns på ett bra sätt. Kökstillbehör är en bra investering och något som verkligen kommer till användning. Här finns både enstaka produkter och hela set av kastruller att köpa.

Glas och muggar
Glas och muggar i tåliga material som polykarbonat som inte går sönder av exempelvis vibrationer då du kör med husbilen efter vägen. Kaffemuggar med anti-slip som stadigt står kvar på sin plats under hela resan.

Elartiklar

Kaffebryggare på 12 V, vattenkokare och eluttag är några av alla elartiklar till husvagn som kan underlätta på resan. 

Kylboxar

Håll maten kall med en av alla kylboxar som Husvagn-Svensson säljer. Modeller med inbyggt batteri och teleskophandtag som gör kylboxen portabel att ta med överallt.

Grytor/stekpannor

Stapel- eller vikbara grytor och stekpannor som är optimala för det lilla köket i husvagnen. Hela set med kvalitativa produkter som är framtagna för att kunna användas under lång tid.

Omnia

Vi är stolt återförsäljare av produkter från Omnia. Ett varumärke som helt har fokuserat på att tillverka bra saker som kökstillbehör för att du ska kunna ha ett aktivt friluftsliv.  

Övrigt

Under övrigt finns mycket som är bra att ha i ett kök. Saxar, besticklådor och väl genomtänkt förvaring. En kategori där det går att upptäcka saker som du inte visste fanns, men som kommer att underlätta.

Det finns 155 produkter.

Visar 1-18 av 155 objekt
Aktiva filter

Referens: 80598

Dometic

DOMETIC CFX3 35

KYL OCH FRYSBOX, 32 L

Pris 10 716,00 kr
Mer
Varan är slut

Referens: 80599

Dometic

DOMETIC CFX3 55IM

KYL OCH FRYSBOX MED ISMASKIN, 46 L

Pris 12 660,00 kr
Mer
Varan är slut

Följ oss på Facebook