Hem
Vindskydd
Vindskydd husvagn & camping - Isabella m.fl. - Husvagn-Svensson

Vindskydd

Vindskydd
Det är mycket behagligare att sitta utomhus om det är helt vindstilla och inte blåser från flera håll. Ett vindskydd kan skapa en plats där ni kan sitta och umgås under många stunder både dag- och kvällstid. Du hittar ett brett utbud av olika typer av vindskydd till camping hos Husvagns-Svensson. Vi har drygt 60 års erfarenhet av branschen och hjälper gärna till att hitta rätt vindskydd för dig.

Välj bland flera märken
Vi är återförsäljare av en rad olika varumärken. Här hittar du produkter från Ventura, Wecamp, Isabella och en rad andra märken. Gemensamt för dessa tillverkare av vindskydd är att produkterna håller hög kvalitet och är tillverkade för att användas under flera säsonger. Tillgång till ett bra vindskydd innebär för många campare ett extra rum att umgås i. Vindskyddet är lätt att använda där ni stannar med er husvagn eller husbil. Lätt att frakta och montera upp och ned.

Olika funktioner
Allt eftersom efterfrågan av bra produkter har ökat kommer också nya smarta funktioner. Ett utdragbart vindskydd till husbilen går snabbt att fälla in och ut. Det skapar även friheten att välja när och om vindskyddet ska vara utfällt. Du hittar även vindskydd i en rad olika storlekar och färger.

Skapa ett extra rum
Ett vindskydd hjälper till att skapa en naturlig samlingsplats där familjen kan samlas och umgås på ett naturligt sätt. Isabella vindskydd med fönster ger dessutom ett härligt ljusinsläpp och motverkar känslan av att det upplevs som instängt. Vindskydd till tält kan även fungera som ett insynsskydd för att skapa en alldeles egen oas att umgås i. Ät gott, spela spel och bygg härliga minnen tillsammans.

Det finns 25 produkter.

Visar 1-18 av 25 objekt
Aktiva filter

Följ oss på Facebook