Hem
Tillbehör & reservdelar
Reservdelar tält  - reservdelar till förtält

Tillbehör & reservdelar

Reservdelar tält
Husvagns-Svensson har ett stort utbud av reservdelar till tält. Hård blåst, ålder och andra faktorer kan göra att det finns behov av att byta ut delar ditt tält. Köp inte ett helt nytt utan få det befintliga att fungera många år till – bra för både plånboken och miljön.

Ett stort utbud av reservdelar
Välj bland spännband, extra stänger, tält- och stativväskor, tältpinnar, tältstångsbeslag och övriga reservdelar. Behöver du hjälp med att hitta rätt produkt till just ditt tält hjälper vi gärna till – med snart 60 år i branschen har vi lång erfarenhet av allt som rör husvagnar och dess tillbehör.

Utbytbara delar
Idag tillverkas tält med fokus på att kunna byta ut delar vid behov, allt för att kunna ge produkter längsta möjliga hållbarhet samtidigt som du kan konsumera med förnuft. Tältpinnar kan lätt minska i antal när ett tält monteras upp och ned liksom att beslag minskar i styrka och kan behöva bytas ut allt eftersom.

Hitta rätt reservdel
Att veta vad som fungerar till just det tält du har är inte alltid lätt, framförallt inte om tältet har några år på nacken. Vi på Husvagns-Svensson finns vid din sida och kommer att göra allt vi kan för att du ska hitta den reservdel som behövs.

Smarta tillbehör
Förutom reservdelar hittar du en rad smarta tillbehör som gör livet med tält till husvagn och husbil mycket enklare. Använd en rejäl gummiklubba när spikarna ska ner i marken, sömtätning om tältet börjat läka eller en tältspännare som gör monteringen av tältet smidigare.

Impregnering till tält
Att med jämna mellanrum ta som vana att impregnera sitt tält är en god idé. Då kommer tältet stå emot väta och regn ännu bättre. Vid impregnering är det viktigt att tältet är rent och torrt för att det ska ge bästa effekt.

Det finns 91 produkter.

Visar 1-18 av 91 objekt
Aktiva filter

Följ oss på Facebook