Hem
Förvaring
Förvaring husvagn - Inomhus & förtält - Husvagn-Svensson

Förvaring

Förvaring till husvagn, husbil och förtält

När du reser med husvagn eller husbil är det viktigt att ha ordning och reda på dina saker. Därför erbjuder Husvagn-Svensson förvaringslösningar för allt du behöver ha med dig på resan.  Vårt stora utbud av förvaringsmöbler passar alla typer av camping.

Stuva in skor, kläder och köksattiraljer smidigt i husbilen

Vi har ett varierande utbud av förvaringsskåp, som är speciellt anpassade för förvaring i husvagnar och husbilar, samt hopfällbara campingskåp i olika storlekar. Dessutom erbjuder vi ett stort sortiment av olika sorters skåp, specialanpassade för att förvara både det ena och det andra. Vad sägs om en sko-organizer som går att vika ihop, låda med utdragbara hyllor eller en hopfällbar garderob från varumärket Isabella?

Smarta tillbehör till dina förvaringsskåp

Vi på Husvagn-Svensson vet dock att alla extra möbler i en husbil eller husvagn kan orsaka smärre vardagsbekymmer. Ett av dem är att fler förvaringsskåp kan göra att du inte kommer åt eluttagen. Detta har vi dock lösningen på. Kika på uttagstornen som passar till två av våra mest populära Isabella-skåp så har du tillgång till eluttag precis där du vill ha dem.

Campingskåp och förvaringsskåp för en lyxigare semester

Förvaring är en viktig del av campinglivet. Det är här vi förvarar all vår utrustning och det är därför viktigt att vi har rätt typ av möbler för det. Därför vet vi att ingen tur med husbilen eller husvagnen blir riktigt så härlig som när du har förvaringsskåp att stuva undan hela familjens saker i. Unna dig riktigt bra förvaringsmöbler, som du sedan kan vika ihop och låta ta väldigt lite plats i fordonet eller förtältet, nästa gång du drar ut på vägarna.

Det finns 15 produkter.

Visar 1-15 av 15 objekt
Aktiva filter

Referens: 50261

Isabella

Uttagstorn

Pris 588,00 kr
Mer
Beställningsvara

Följ oss på Facebook