Hem
Dränkbara pumpar
Dränkbara vattenpumpar husvagn & husbil

Dränkbara pumpar

Dränkbara vattenpumpar

I en husvagn och husbil finns en integrerad färskvattentank. Den tanken kan fyllas hemma innan avresa eller på utvalda platser längs vägen, exempelvis campingplatser brukar erbjuda den möjligheten. När vattnet ska transporteras upp från tanken behöver det finnas en dränkbar vattenpump. Vattenpumpen till husvagnen eller husbilen är då nedsänkt i tanken och pumpar vatten in i vagnen/bilen. I sortimentet finns flertalet 12 voltsvattenpumpar med olika egenskaper. Kontakta oss gärna vid frågor för hjälp att hitta rätt.

Välj rätt dränkbar pump

Det finns många modeller av dränkbara pumpar till husbil och husvagn att välja mellan. Skillnaden mellan olika modeller är uppsugningsförmåga och pumphastighet, d.v.s. mycket vatten en pump klarar av att suga upp och pumpa ut. Ett bra utgångsläge är att kontrollera hur många liter per minut som den nuvarande pumpen klarar av. Funderar du på att uppgradera till en större sugpump för vatten behöver också säkringarna i husvagnen ses över. Det är nämligen inte säkert att nuvarande säkringar kan hantera drift av en större vattenpump.

Välkända varumärken

Vi säljer produkter från välkända varumärken som håller högsta kvalitet. Bra dränkbara pumpar som skapar ett enklare husvagnsliv. Med en sådan har du alltid tillgång till rinnande vatten så länge tanken för dagvatten är fylld. Byt ut den befintliga 12V vattenpumpen när den har gått sönder eller börjar att pumpa dåligt. 

Liter per minut

En avgörande faktor är, förutom sugförmåga, hur många liter per minut som vattenpump gör det möjligt att spola. Använder du eller ditt sällskap mycket vatten och vill kunna duscha rekommenderar vi en pump med större kapacitet. Om det endast är för att spola vatten till disk och att borsta tänderna finns inte samma behov av stora mängder vatten. Tänk också på att större pumpar nödvändigtvis inte får plats i mindre tankar. Kontrollera alltid hur stor tank som finns i din husvagn eller husbil för att kunna dimensionera på bästa sätt.

Det finns 10 produkter.

Visar 1-10 av 10 objekt
Aktiva filter

Följ oss på Facebook