Belysning

Lys upp din dag
Visst är det mysigt att sitta inne i husbilen/husvagnen med dimmad belysning och några tända ljus en mörk sommarkväll? Men då och då behöver man tända upp lite extra. I den här kategorin hittar du inte bara plafonder och läslampor, utan också trafikbelysning så som bromsljus, positionsljus och sidomarkeringsljus. Dessutom har vi smarta campinglampor på batteri, el och gasol.

Allt-i-ett lampan 
Som vi nämnde tidigare har vi flera olika campinglampor. Flera av dem har olika funktioner som gör att du kan välja hur starkt ljus du vill ha, men en lampa sticker ut lite extra. Polaris är lampan med flera olika funktioner. Ha den som den är på fot och koppla in den i ett (230V) uttag, eller fyll på med batterier. Botten är magnetiskt och går enkelt att ta av om du vill hänga upp lampan, eller använda den som ficklampa.

Kampa
559,20 kr

Belysningssystemet SabreLink™ är ett nytt förtältstillbehör som lyser upp tillvaron. Systemet gör det möjligt att koppla ihop tre lysrör – 450 LED-lampor.  Systemen styrs av en fjärrkontroll på vilken du kan tända och släcka lamporna eller justera ljusstyrkan. I Kampas stångbaserade förtält kan lysrören hängas upp på de vågräta stängerna med de medföljande S-krokarna.