Hem
Ugn / kokplatta
Ugn & kokplatta till Husvagn & Husbil - Husvagn-Svensson

Ugn / kokplatta

Ugn- och kokplatta till husvagn och husbil

Bjud på matupplevelser i din husvagn och husbil. En ugn- och kokplatta ger ett fullt utrustat kök som kan användas till det mesta. Välj mellan kvalitetsprodukter som är el- eller gasoldrivna. Husvagn-Svensson har lång erfarenhet inom branschen och guidar gärna dig rätt.

Gasolkök eller elektrisk kokplatta

El eller gasol – vad är bäst? Bästa svaret på frågan är att det beror på hur husvagnen används eller vad du personligen gillar bäst. Vi är återförsäljare av välkända varumärken som har många spännande produkter att välja mellan. 

El – passar dig som stannar på exempelvis en camping och har tillgång till el eller tillgång till ett elverk.

Gasol – perfekt för fricamparen då det kan användas var som helst, men det kräver att gasoltuber byts ut med jämna mellanrum.

De moderna modellerna av gasolkök och elektrisk kokplatta är både effektiva och mycket energisnåla – rent funktionsmässigt är de lika bra att använda till matlagning och bakning. Många av de elektriska modellerna går att placera ovanpå gasolkök i husbilar och husvagnar för praktiskt förvaring.

Kokplatta med ugn

I det varierade utbudet finns kokplatta med enkelhäll, dubbel kokplatta och kombinerade modeller med ugn. Tänk på att alltid mäta utrymmet där din kokplatta med ugn ska placeras för att säkerställa den får plats. Välj mellan klassisk spisplatta, induktionshäll och gasolkök.

En ugn kan användas till mycket. Laga mat, värm rester eller baka frallor att bjuda på till frukost. Klassisk ugn med över- och undervärme eller en miniugn med varmluft. Ugnar av mindre modell som passar bra i begränsade utrymmen och som klarar av campinglivet.

Praktiska kombimodeller

Finns det inte plats för både en kokplatta och en miniugn till husvagn finns flertalet kombimodeller. På ugnens ovansida finns då spisplattor som gör att det blir ännu mer praktiskt och ändå går att utnyttja maximalt.

Aktiva filter

Följ oss på Facebook