Hem

Lista på produkter efter tillverkare Thetford

Thetford toaletter

På Thetford har vi en passion för camping och resor, oavsett om det är i husvagn eller husbil, i tält eller att njuta av en avslappnande semester i en båt.

Innovativ marknadsledare

Thetford har propagerat för och garanterat bekymmersfria semestrar i mer än 40 år. Vi är marknadsledande i världen inom mobila sanitetssystem, kylskåp, köksutrustning och toalettillsatser, och av en god anledning. Trots detta lutar vi oss inte tillbaka och vilar på lagrarna. Vi utvecklas kontinuerligt, både genom intern innovation och genom uppköp. Intern sakkunskap är vårt huvudsakliga fokus.

Kvalitet, säkerhet & miljö

Vi utvecklar toalettvätskor och underhållsprodukter i våra egna laboratorier, och vi har interna testanläggningar för alla andra produkter som vi säljer. Vi uppfyller de högsta miljökraven. Thetford har en proaktiv policy för miljö, hälsa och säkerhet. Vårt kvalitetsstyrningssystem är certifierat enligt ISO 9001:2008. Dessa certifieringar utgör grunden för den kvalitetsstandard som vi tillämpar för alla våra produkter.

Service & Support

Hos Thetford kan du lita på att få bästa rådgivning och support. Vårt omfattande servicenätverk består av ett stort antal servicecenter som ger vägledning och support på många platser. Vi har även en omfattande närvaro online som erbjuder produktinformation, serviceverktyg, information om försäljningsställen och servicecenter på många olika språk på vår webbplats. Du är naturligtvis även välkommen att kontakta oss direkt – vårt kundserviceteam finns till för att hjälpa dig!

Det finns 57 produkter.

Visar 1-18 av 57 objekt

Följ oss på Facebook