Hem
Tillbehör
Vattenbehållare till husvagn & husbil

Tillbehör

Tillbehör till vatten för husbil & husvagn

Husvagn-Svensson har ett stort sortiment av tillbehör för vatten till husbil och husvagn. Här finner du både stora och små tillbehör, som reservdelar, men också produkter som gör livet på vägarna lite bekvämare: olika slangar att transportera vatten i, vattendunkar och mycket mer. Låt dig inspireras genom att bläddra mellan de olika kategorierna. Här finns tillbehör att använda både sommar- och vintertid.

Vattenbehållare till husvagn

Förvara vatten på ett smart sätt. Vi erbjuder vattendunkar, vattenkannor och vattenhinkar. Många av produkterna är optimerade för att användas i husbil och husvagn. Detta framgår tydligt då många av produkterna går att vika helt platta för enkel förvaring när de inte används. En bra vattenbehållare till husvagn kommer alltid till användning. Fyll på för att ha vatten i förtältet eller vid kortare stopp för att tvätta händerna. Till vattenpåfyllningen av dagvattentanken finns flertalet universallock att välja mellan. Vi säljer lock som är låsbara för att garantera att ingen obehörig kan komma åt vattentanken på husvagnen.

Bottenplugg till vattentank

Kontrollera med jämna mellanrum hur skicket på bottenpluggen i vattentanken är. Det kan finnas behov av att uppgradera till en ny för att vara säker på att vatten inte läcker ut. Tätningen på bottenpluggen riskerar att bli sliten och torka med tiden. Rekommenderat är att kontrollera inför varje husbil- och husvagnssäsong, för att slippa otrevliga överraskningar längs vägen.

Vattenslang för dricksvatten

För att fylla på med dricksvatten i husbilen rekommenderar vi en böjbar slang. Slangen är tillverkad i ett kraftigt material och tål att användas – men är samtidigt böjbar för en smidig hantering. Till slangarna finns spruthandtag, skarvkopplingar, Y-rör och mycket annat som kan vara användbart. För avloppet finns separata slangar som går enkelt att korta till önskad längd. Använd bra produkter för att enkelt fylla på och tömma vatten, men också för att leda ut spillvatten.

Det finns 69 produkter.

Visar 1-18 av 69 objekt
Aktiva filter

Följ oss på Facebook