Hem
Husbilsmarkiser
Husbilsmarkiser för vägg- & takmontage

Husbilsmarkiser

Husbilsmarkis

Att ge sig ut efter vägarna med sin husbil betyder frihet och möjlighet att skapa nya minnen tillsammans med familjen. För att inte behöva montera upp och ner ett förtält kan ni istället välja att montera upp en husbilsmarkis. Markisen skyddar lika bra från stark sol som regnväder. Hos Husvagns-Svensson får du alltid hjälp att hitta rätt produkt som passar dina behov och din husbil.

Stora och små husbilsmarkiser

I vårt breda utbud hittar du både stora och små husbilsmarkiser – en för varje tillfälle. Storleken på markisen avgörs av längden på husbilen. Är den riktigt lång finns möjlighet att ha en längre markis monterad som skapar mer utrymme i form av en uteplats. 

Lätt att montera

Monteringen är lätt att genomföra då beskrivning och monteringssats ingår. Vi kan bistå med tips och råd vid montering - välkommen att kontakta oss vid minsta fundering. Efter drygt 60 år i branschen har vi hunnit med att lära oss ett och annat.

Fördelar med husbilsmarkiser

Den största fördelen med en husbilsmarkis är att behovet av ett förtält minskar. När ett förtält ska upp och ner krävs ofta att två personer hjälps åt. En monterad markis på husbilen klarar en ensam person av att hantera. Markisen går dessutom att fälla ut helt eller bara delvis. På uppställningsplatser med exempelvis begränsat utrymme är det särskilt lämpligt. Möjligheten finns att ändå sitta under tak och därför inte behöva kompromissa med bekvämligheten.

För dig som ofta byter plats

Är du en av dessa husbilsentusiaster som sällan tillbringar mer än en natt på samma ställe? Då är en husbilsmarkis väldigt praktiskt. Njut av kvällen utomhus genom att bekvämt veva ut din markis. När det är dags att åka vidare vevar du in markisen och är snabbt ute på vägen igen.

Aktiva filter

Fiamma

HUSBILSMARKIS F80s & F80L

Fiamma F80s & F80L är takmonterade markiser. F80s är en modern, kompakt lite mer "slimare" version av F80L och är upp till 450 cm. F80L är lite större markis och särskild lämpad för större fordon. A=Boxenslängd B=Dukenslängd C=Djupet (hur långt markisen går ut) Obs! Dessa markiser kräver specifik adapter (ingår inte) för att monteras. 

Pris 8 784,00 kr
Mer
Detta är en beställningsvara. Vi lagerför inte alla storlekar & färger!

Referens: Husbilsmarkis F45S

Fiamma

Husbilsmarkis F45S Boxfärg-Vit

Denna markis kräver specifik adapter för att monteras (adapter ingår ej) 

Pris 8 636,00 kr
Mer
Beställningsvara: Leveranstid ca 1 Vecka

Referens: Husbilsmarkis F45S Titanium

Fiamma

Husbilsmarkis F45S Boxfärg-Titanium

Denna markis kräver specifik adapter för att monteras (adapter ingår ej) 

Pris 8 796,00 kr
Mer
Beställningsvara: Leveranstid ca 1 Vecka

Följ oss på Facebook