Hem
Air Condition
AC för husvagn och husbil - Dometic Aircondition

Air Condition

AC för husvagn och husbil

Heta nätter som får sömnen att helt utebli är ett minne blott efter att du installerat en AC i din husvagn. Det finns speciella klimatanläggningar som är tillverkade och anpassade att installeras i en husvagn eller husbil. Utformningen är liten och kompakt och har en låg strömförbrukning. Husvagn-Svensson säljer AC till husvagn från varumärket Dometic.

Dometic Aircondition

Dometic är ett varumärke som tillverkar produkter av högsta kvalitet. Klimatanläggningen väljs utifrån hur stort fordon du har. Läs på respektive aircondition till husbil och husvagn för att se hur mycket den klarar av att kyla. Ljudnivån är mycket låg och den skapar minimalt med vibrationer. Strömförbrukningen är så låg att anläggningen också går att köra på campingar med låg säkring. De har en ultrakompakt utformning för att ta upp så lite utrymme som möjligt. Men låt inte den lilla storleken lura dig, den har en fantastisk prestanda. Luften från AC:n kan dessutom fördelas åt två håll i din husvagn, vilket gör att kylan sprider sig i hela utrymmet.

Installation av aircondition för husvagn och husbil

Att installera Dometic AC är enkelt. Det medföljer tydliga instruktioner som du bara kan följa, steg för steg. Var försiktig vid hanteringen av din AC till husvagn för att inte orsaka skador på produkten. Själva installationen går relativt snabbt och du kan snart börja njuta av ett behagligt inomhusklimat. Luften blir uppvärmd eller kyld på ett väldigt behagligt sätt och det är enkelt att förstå sig på hur den fungerar.

Kyla, värme och luftavfuktning

Dometic AC är en mångsidig klimatanläggning som levererar inte enbart kyla. Du kan också få värme och luftavfuktning genom ett par enkla knapptryckningar. Det gör att den fungerar bra även vintertid för semester med husvagn i fjällen. Kyl din husvagn på sommaren och värm den lite kallare dagar, allt i en och samma klimatanläggning.

Aktiva filter

Referens: 60003-1, 60003-6

Truma

Truma AC Aventa / Comfort / Comfort Plus

Takklimatsystemet Aventa: ta det kallt under varma dagar. Aventa takklimatsystem tar liten plats och monteras på husvagnens, husbilens eller skåpbilens tak, till exempel istället för ett takfönster. Luftspridaren i boutrymmet är extra platt, så att passagen hålls fri.

Pris 21 752,00 kr
Mer
Detta är en beställningsvara och har längre leveranstid än normalt

Referens: 50470-21

LTC

Smart Living Portabel AC 5000

Smart Livings portabla luftkonditionering Aircon-5000, med ”split-enhet”, ger en behaglig och sval komfort inne i husvagnen, husbilen eller bostaden.

Pris 7 196,00 kr
Mer
Sista artiklar i lager

Följ oss på Facebook