Hem
Husvagn
Lufttält till husvagn - förtält husvagn

Husvagn

Lufttält till husvagn

Upp- och nedmontering av ett förtält kan kräva både tålamod och gott samarbete. Gör det så enkelt som möjligt och införskaffa ett lufttält till husvagnen. Ett lufttält går snabbt att både resa och ta ned. Perfekt för campare som ofta byter ställe eller för den som vill att det ska vara så enkelt som möjligt.

Slipp tunga stativ

Uppblåsbara tält kommer med en rad fördelar. En av de mest påtagliga skillnaderna jämfört med ett traditionellt förtält är att det inte finns några tunga stativ eller stänger i glasfiber att använda. Istället fylls kanaler i ett lufttält med medföljande pump som kan vara både elektrisk och handdriven. När tältet ska monteras ned är det bara att släppa ut luften och packa ihop lufttältet till nästa användning.

Elektrisk eller handdriven pump

Det finns två typer av pumpar till uppblåsbara förtält, både elektriska och handdrivna. En elektrisk pump blåser upp tältet snabbt automatiskt när ström är ansluten och de handdrivna får du själv pumpa med handen eller foten. Elektriska pumpar är ett bekvämt alternativ men kräver någon typ av strömkälla, den manuella pumpen fungerar alltid. 

Stora och små lufttält till husvagn

Husvagns-Svensson säljer lufttält i alla storlekar. Hitta ett litet och smidigt eller ett stort där hela familjen får plats att umgås vid både middag och trevliga spelkvällar. Uppblåsbart förtält till husvagn kan dessutom fungera som förvaring av cyklar, grill och mycket annat och frigöra plats inne i husvagnen på campingen.

Välj mellan olika tillverkare 

Bläddra i vårt breda utbud av modeller och tillverkare. De flesta modeller finns i många olika storlekar – utgå från din husvagns A-mått och välj sedan vilket djup det ska ha.

Det finns 14 produkter.

Visar 1-14 av 14 objekt
Aktiva filter

Följ oss på Facebook