Hem
Elektronik
Antennförstärkare, solceller & tillbehör

Elektronik

Teknik och elektronik till din husbil eller husvagn

De vanligaste reparation- och försäkringsskadorna på husbil är en sprucken bakramp. Fixa detta genom att köpa dig en backkamera för att ha en mycket bättre sikt bakåt. En backkamera finns i dagsläget med både enkellins och dubbellins. En dubbellinsbackkamera ger dig även fördelen att användas som backspegel vilket i de flesta husbilar inte finns tillgängligt. Att ha ögon i nacken har blivit verklighet.

Antennförstärkare till husvagn & husbil – 12 volt

Paraboler, Tv-antenner, Tv, Antennförstärkare och så vidare. Alla dessa är saker som i dagens läge går att köras på endast 12v, 12 volt, vilket innebär att du inte längre måste leta upp en camping eller ställplats för att hitta de där strömplatserna som alltid är uppbokade under högsäsong. Dessa produkter kan du enkelt skaffa här i vår webbshop. Om du mot förmodan tagit med kaffekokaren hemifrån köket är det bara koppla in den i din omvandlare från 12 v - 230 v och dagen kan starta som vanligt som om du vore hemma. Även omvandlare hittar här hos oss på Husvagn-Svensson.

Fricampa med husbil utan tillgång till strömplats

Idag är det enklare än någonsin att fricampa utan tillgång till ström, så länge du har den rätta utrustningen. Husbilar och husvagnars elektronik styrs i 95% av fallen av 12v-batteriström. Genom 230v, solceller eller bränsleceller kan du sedan ladda upp ditt start- eller bodelsbatteri för att ge dig ut på nya äventyr. Kostnaden för solceller har minskat markant under de 10 senaste åren. Det har därför blivit effektivare och är en bra komplementering för ditt bodelsbatteri till husbilen eller husvagnen.

Det finns 153 produkter.

Visar 1-18 av 153 objekt
Aktiva filter

Referens: 50068

Stickpropp

Pris 68,00 kr
Mer
Varan är slut

Referens: 50170

Oyster

Oyster Cytrac DX Vision Twin (2st tv)

RING FÖR LAGERSTATUS: 0510- 22270 • För dig med tv fram och bak i husbilen eller husvagnen. • Enkel, lätt och intuitiv att manövrera • Helautomatisk satellitsökning, hittar satelliter på 30 till 60 sekunder • LEM-teknik: Söktidsförkortning (antennen söker i senast inställda lutningsvinkel) • Fälls automatiskt ner vid fordonsstart • Uppställningsarm för...

Pris 18 080,00 kr
Mer
I lager

Följ oss på Facebook