Filter

Leverantör

Färg

Pris

15 kr - 27000 kr

Elektronik

Teknik och elektronik som hjälpmedel för en behagligare vardag!

De vanligaste reparation och försäkringsskadorna på husbil är sprucken bakramp. Fixa detta genom att köpa dig en backkamera för att ha en mycket bättre sikt bakåt. En backkamera finns i dagsläget med både enkellins och dubbellins. En dubbellinsbackkamera ger dig även fördelen att a...

Mer
 • Övrigt
  Övrigt
 • Tv
  Tv

  Tv som drivs med både 12 & 230 Volt

  Våra Camping LED-TV passar såväl i båten, husvagnen som i köket eller sovrummet. Drivs med både 12 & 230 Volt vilket gör att det inte finns några begränsningar för dess placering. Samtliga är utrustade med DVD-spelare, USB och HDMI.

  Våra tv-fästen är Vesa 100x100 mm

  Välj ditt tv-fäste (tv-hållare) efter planlösningen där den ska placeras.

  Har du Boxer eller canaldigital

  Då behövs en Ca-modul för att du ska använda ditt kort som du tar med dig från ditt hem.

 • Backkamera / Tillbehör
  Backkamera / Tillbehör

  Saknat din backspegel på husbilen?

  Om du har en längre husbil än 7 meter är nästan en backkamera ett måste. Kostnad sparar du in på första självrisken du måste betala när du står utan din husbil hela semestern när bak rampen gått sönder. Finns både i de trådlösa alternativet eller med kabel. Båda versionerna har givetvis sina fördelar. De trådlösa lite dyrare backkamerorna idag använder sig av trådlös överföring kodad till mottagaren för att slippa störningar som tidigare modeller alltid haft.

  Beställ redan idag backkamera till din husbil eller husvagn.

 • Solcell
  Solcell

  Billiga solceller!

  Mono kristalina solceller laddar ditt batteri även när de är molnigt.

  Låt dig inte luras av att köpa de billigaste solcellerna. De finns två olika typer av solcellspaneler, Mono kristallina & Poly kristallina. Mono är den bästa solcells teknik och mest effektiva och består av tunna skivor från enkristall kiselblock. De effektivaste har någon procent högre verkningsgrad än de effektivaste poly kristallina solcellerna. Färgen är jämn blå-svart och något mörkare i nyansen än poly kristalina celler. Tillverkningsprocessen är mer komplicerad än poly kristallina celler varför priset är något högre. Monokristallina har fördelen att de alstrar energin bättre än polykristallina solceller vid sämre solljus förhållanden.

  Den snabbaste regulatorn.

  MPPT är den regulator som är bäst för båt, husvagn eller husbil. Som under rätt omständigheter kan ge 30-40% snabbare laddning upp till 80% där den sedan blir likvärdig den regulator som skalla PWM.

  Veidec S-Bond Tätningslim

  Har unik vidhäftning på våta som torra ytor. Övermålningsbar. UV-säker Luktfri samt svamp- och mögelresistent. Finns i 3 olika färger. Används av auktoriserade husvagn och husbils verkstäder för limning av Takluckor, Luckor, Dörrar, Fönster, AC , Tv-antenn och solcellsmonteringar med mera. Garanterar fuktfri husvagn eller husbil om den används på rätt sätt.

 • Kablage / Kontakter
  Kablage / Kontakter

  Fel elutrustning kan orsaka både bränder och personskador.

  En korrekt kabel.

  Kontakterna är blå och märkta CEE, gummikabeln innehåller tre tunnare kablar med ledararea 2,5 mm2. Kabeln får inte vara längre än 25 meter. Till kabeln får anslutas en adapterkabel, vanligen cirka 0,5 men max 2,0 meter lång.

  Caravan Clubs riksstyrelse har enligt Elsäkerhetsverkets krav beslutat att endast elkabel med area 3 x 2,5 mm2 och CEE-don ska användas på alla campingplatser. Detta innebär att elkabel av klenare area ej får vara ansluten till elstolpen. Dessa regler gäller för alla campingplatser i Sverige, privata såväl som anslutna till SCR eller Caravan Club. 

 • Laddare / Omvandlare
  Laddare / Omvandlare
 • 12 Volt
  12 Volt
 • El in/uttag
  El in/uttag
 • Larm
  Larm
per sida
Visar 1 - 60 av 128 objekt
Visar 1 - 60 av 128 objekt

Meny