Hem
Truma Tillbehör
Truma - Combi 6, reservdelar, elpatroner - Husvagn-Svensson

Truma Tillbehör

Truma är ett företag med fokus på innovativa produkter till husvagn och husbil. De startade sin resa 1949 och är idag ett internationellt företag. Sortimentet består av många tillbehör inom värme som frostvakt och manöverpanel. Välkommen att upptäcka ett stort utbud av Truma tillbehör hos Husvagn-Svensson!

Värmetillbehör från Truma

Låt husvagnen bli en självklar del året runt med värmetillbehör från Truma. Stora och små tillbehör som ger en behagligare och säkrare vistelse under vintern.

Frostvakt

Vid minusgrader finns det alltid risk för att vattensystemet fryser. Då riskerar ledningar att gå sönder vilket kan bli både dyrt och problematiskt. En frostvakt tömmer vattensystemet om det finns risk för att det ska frysa.

Värmeelement

Ett värmeelement är bra som komplement till övrig uppvärmning. Inbyggd termostat med olika effektlägen gör det lätt att justera in till önskad temperatur.

Manöverpanel

Det finns flera typer av manöverpaneler som används till Combi-pannor från Truma. Välj mellan allt från simpla till mer avancerade modeller av paneler.

Övriga produkter

Från Truma finns många andra produkter som håller högsta kvalitet och är framtagna för ett aktivt liv i husvagn och husbil. Vi hjälper gärna dig att hitta rätt Truma tillbehör som kan användas till ditt befintliga värmesystem.

Aktiva filter

Referens: 30023-1

Truma

Truma Frostvakt 12mm john guest

Kombinerad säkerhetsventil och avtappningskran. Inbyggd frostvakt som öppnar och tömmer varmvattenberedaren automatiskt vid risk för frost (ca +3 °C). Avtappningen kan även öppnas manuellt. Säkerhetsventilen öppnar vid 3,5 bar.  Monteras nära pannans inkommande färskvattenledning. 

Pris 1 516,00 kr
Mer
Sista artiklar i lager

Följ oss på Facebook