Filter

Leverantör

Färg

Pris

90 kr - 34410 kr

Lufttält

* Viktig information vid köp av ett av Kampas tält
Vid köp av ett Kampa tält skall medföljande garantisedel alltid fyllas i och skickas in till angiven adress.

Uppblåsbara tält för husbil och husvagn

Inga tunga och klumpiga stativ

Uppblåsbara tält har på kort tid blivit mycket populära. För dig som ofta förflyttar din husvagn eller husbil in...

Mer
 • Husvagn
  Husvagn

  Lufttält till husvagn

  Upp- och nedmontering av ett förtält kan kräva både tålamod och gott samarbete. Gör det så enkelt som möjligt och införskaffa ett lufttält till husvagnen. Ett lufttält går snabbt att både resa och ta ned. Perfekt för campare som ofta byter ställe eller för den som vill att det ska vara så enkelt som möjligt.

  Slipp tunga stativ

  Uppblåsbara tält kommer med en rad fördelar. En av de mest påtagliga skillnaderna jämfört med ett traditionellt förtält är att det inte finns några tunga stativ eller stänger i glasfiber att använda. Istället fylls kanaler i ett lufttält med medföljande pump som kan vara både elektrisk och handdriven. När tältet ska monteras ned är det bara att släppa ut luften och packa ihop lufttältet till nästa användning.

  Elektrisk eller handdriven pump

  Det finns två typer av pumpar till uppblåsbara förtält, både elektriska och handdrivna. En elektrisk pump blåser upp tältet snabbt automatiskt när ström är ansluten och de handdrivna får du själv pumpa med handen eller foten. Elektriska pumpar är ett bekvämt alternativ men kräver någon typ av strömkälla, den manuella pumpen fungerar alltid. 

  Stora och små lufttält till husvagn

  Husvagns-Svensson säljer lufttält i alla storlekar. Hitta ett litet och smidigt eller ett stort där hela familjen får plats att umgås vid både middag och trevliga spelkvällar. Uppblåsbart förtält till husvagn kan dessutom fungera som förvaring av cyklar, grill och mycket annat och frigöra plats inne i husvagnen på campingen.

  Välj mellan olika tillverkare 

  Bläddra i vårt breda utbud av modeller och tillverkare. De flesta modeller finns i många olika storlekar – utgå från din husvagns A-mått och välj sedan vilket djup det ska ha.

 • Husbil
  Husbil

  Lufttält till husbil

  Att ge sig ut efter vägarna i en husbil innebär frihet för väldigt många. Åka till plats efter plats inom Sverige eller ge sig ut i Europa. Montering av ett förtält för en eller några få dagar kan kännas så jobbigt att det förblir ouppackat. Lösningen för dessa tillfällen är ett uppblåsbart förtält till husbilen.

  Snabbt och enkelt uppblåsbart tält till husbil

  Det är stor skillnad i tid då det kommer till att montera upp ett vanligt förtält till husbil och ett lufttält. Inga stativ eller stänger, utan kanaler som fylls med luft. Allt eftersom luften fyller tältet blir förtältet stadigare och stadigare.

  Lufttält finns i flera olika storlekar. Alla modeller kommer i flera olika längder och bredder. 

  Tältet sätts upp på nolltid

  Hur lång tid det tar att fylla ett lufttält varierar mellan modeller och storlek, men flera modeller fylls med luft på fem minuter, att tömma på luft tar bara några sekunder. Jämfört med ett traditionellt förtält där stänger ska monteras ihop och passas in på rätt ställen är det en väsentlig besparing i tid.

  Stabilt och hållbart

  Samtliga produkter vi på Husvagns-Svensson säljer är stabil och håller hög kvalitet. Ett uppblåsbart tält är stabilt och mycket hållbart. Det står emot blåst, regn och alla typer av förhållanden som ett vanligt förtält klarar av. Fyll det uppblåsbara tältet med hjälp av en elektrisk eller handdriven pump.

  Olika typer av pumpar

  Ett lufttält fylls med luft antingen via en elektrisk eller handdriven pump. Fördelen med den manuella pumpen är att den fungerar överallt, men kräver att du manuellt pumpar upp förtältet. Elektrisk pump kräver elektricitet men ingen mer arbetsinsats från dig än att koppla in ström.

 • Reservdelar Dometic (Kampa)
  Reservdelar Dometic...

  Reservdelar Lufttält för din husvagn eller husbil

Visar 1 - 51 av 51 objekt
Visar 1 - 51 av 51 objekt

Meny