Hem
Lufttält
Lufttält husvagn & husbil - brett sortiment

Lufttält

Lufttält är ett praktiskt förtält till husvagn och husbil. Inbyggda luftspalter gör att det går  snabbt att både montera upp och montera ner ett lufttält. Husvagn-Svensson har många modeller att välja mellan till både husvagn och husbil.

Lätt och smidig montering

Vill du ha det så enkelt som möjligt är lufttält rätt val. Tältet är konstruerat med luftkanaler som fylls med luft. Det sker med antingen en handpump eller elektrisk pump, det är inte några tunga stativ som ska monteras. Mycket praktiskt för dig som ofta byter ställplats och behöver ta upp och ner förtältet.

Lufttält från välkända tillverkare

Husvagn-Svensson är återförsäljare av välkända tillverkare. Lufttält av hög kvalitet i flera storlekar och utföranden. Dometic, Ventura och Kampa är några av de tillverkare som återfinns i vårt sortiment.

Viktig information vid köp av ett Kampas tält
Vid köp av ett Kampa tält ska medföljande garantisedel alltid fyllas i och skickas in till angiven adress.

Det finns 54 produkter.

Visar 1-18 av 54 objekt
Aktiva filter

Referens: 50198-1

Kampa

Belysning Dometic SabreLink™ 150 System

Belysningssystemet SabreLink™ är ett nytt förtältstillbehör som lyser upp tillvaron. Systemet gör det möjligt att koppla ihop tre lysrör – 450 LED-lampor.  Systemen styrs av en fjärrkontroll på vilken du kan tända och släcka lamporna eller justera ljusstyrkan. I Kampas stångbaserade förtält kan lysrören hängas upp på de vågräta stängerna med de...

Pris 559,20 kr
Sista artiklar i lager

Referens: 20366-1

Kampa

Hjulhusskydd

Pris 156,00 kr
Mer
Produkten finns med olika alternativ

Referens: 10341-2

FMT

Pop Up tält FMT hex

Pop Up Tält  -utan tunnel 

Pris 5 598,40 kr
Mer
Beställningsvara

Följ oss på Facebook