Hem
Backspeglar
Backspeglar husvagn - stort utbud

Backspeglar

Husvagnsbackspeglar

Ett av de mest klassiska tillbehören till husvagn är husvagnsbackspeglar. Då en husvagn både är bred och lång behövs det ett extra hjälpmedel för att på ett säkert sätt framföra fordonet längs med vägen. Extra backspeglar till husvagn är dessutom ovärderligt när det är dags för att backa med husvagnen. Husvagn-Svensson har ett stort sortiment av backspeglar som passar till många fordonstyper.

Välj rätt backspegel till husvagn

Det finns många backspeglar att använda när du drar en husvagn eller annat stort ekipage efter en vanlig personbil. Naturligtvis kan dessa backspeglar även användas till husbil vid behov. Till att börja med behöver du ta beslut om backspegeln ska ha kort eller lång arm. Armens längd avgör hur långt ut från bilen som den extra backspegeln hamnar. Utgå ifrån det fordon som backspegeln ska användas på. Ibland behöver du prova dig fram för att upptäcka vilken modell som du gillar bäst. En vidvinkelspegel gör att du alltid har full uppsikt över blinda fläcken och på så sätt kan framföra ditt fordon. Konvexa glas gör att föremål verkar vara längre bort än de faktiskt är, men ger samtidigt en mycket bredare spegelbild. Några modeller av husvagnsspeglar kan fällas ihop vid exempelvis väldigt trånga passager, läs därför noga om respektive modell.

Vårda dina backspeglar

Genom att ta hand om din sidospegel till husvagn eller husbil efter varje användning kommer de att få en betydligt längre livslängd. Som med allt som är ute efter vägarna är rengöring viktigt. Salt, smuts och andra beläggningar tenderar att slita väldigt mycket på all typ av material. Tvätta därför ordentligt, låt torka och förvara gärna i en väska. Husvagn-Svensson säljer väskor som bland annat passar till Aerospeglarna. Inför varje användning rekommenderar vi att ni tar fram era husvagnsbackspeglar i god tid och kontrollerar deras skick. Då är ni väl förberedda redan innan ni ger er ut på vägen.

Det finns 10 produkter.

Visar 1-10 av 10 objekt
Aktiva filter

Följ oss på Facebook