Hem
Gasolkök till husvagn och husbil
Gasolkök, diskho & gasolspis husvagn - Husvagn-Svensson

Gasolkök till husvagn och husbil

Skapa ett användbart kök med en bra gasspis i din husvagn. Den används på samma sätt som den vanliga spisen hemma med den enda skillnaden att den drivs av gasol. Husvagns-Svensson har allt du behöver för livet med husvagn.

Dometic gasolspis

Vi är återförsäljare av kända varumärken som Dometic – kvalitetsprodukter när de är som bäst. Gasolspis till husvagn finns i flera storlekar och med varierande antal plattor utifrån hur stor yta som finns att tillgå. Fördelen med gasolspis i husvagn är att den inte kräver elektricitet för att användas och därför kan användas överallt, oavsett var du väljer att stanna. Med ett välutrustat kök i din husvagn är det bara fantasin som sätter gränserna. Laga frukost, lunch och middag och allt däremellan. 

Gasolspis i olika utföranden

Oavsett om du monterar in en ny gasolspis i husbil eller ska byta ut den befintliga finns det praktiska modeller i olika färger. Hitta inredning som matchar övriga färger på ett naturligt sätt. För att kunna ha extra avlastningsyta när gasspisen inte används levereras många med en glasskiva som kan placeras över spisgallret och ger en plan yta. Utformade med säkerheten i fokus med tändsäkring och andra detaljer. 

Gasolugn i husbil

Det finns även gasolugn till husvagn som är helt portabel. Ugnen drivs av lösa gasolpatroner och kan därför placeras på önskad plats utan att det krävs en fast installation. Kan enkelt placeras i annat förvaringsutrymme under den tid som gasolugnen inte används. 

Disko i husvagn

För ett mer komplett kök i din husvagn går det att välja en modell med inbyggd diskho. Diskon är i sin tur sedan fäst till en avloppsvattentank eller dunk som med jämna mellanrum ska tömmas ut på anvisad plats. Gör det möjligt att både diska av tallrikar och tömma ut vätska.

Aktiva filter

Referens: 80066

Dometic

Lös Glashäll spis

Passar till Rostfritt kök (80062)

Pris 759,20 kr
Mer
Varan är slut

Följ oss på Facebook