Hem
Tillbehör & reservdelar
Reservdelar markiser - tillbehör markiser

Tillbehör & reservdelar

Reservdelar till markiser

Idag finns det ett stort utbud av reservdelar till markiser. Köp inte en helt ny markis utan byt istället ut reservdelen som gått sönder – ett bra val för både miljön och din plånbok. Hos Husvagns-Svensson hittar du spännband,fästen reperationskit och mycket mer. Vi hjälper gärna till att hitta rätt reservdel till just din markis.

Renovera en markis

Även om markiser håller hög kvalitet kan de behöva repareras förr eller senare. Ett bra tips är att laga den lilla revan som uppstår i duken innan det blir ett stort hål, då kan det bli svårare laga själv. Genom att hålla den ren och med jämna mellanrum kontrollera funktionen kan det räcka med att köpa små delar till markisen istället för att riskera behöva köpa en helt ny för betydligt mer pengar.

Ta med reservdelar

Ska du ut på en längre tur efter vägarna är ett tips att ha med ett litet reperationskit om något skulle gå sönder. Att direkt hitta delar för att laga markis eller spännanordningen på franska landsbygden kan vara svårt. Ett simpelt kit kan komma väl till pass när du minst anar det.

Fästen till markis

Vårt sortiment omfattar både både stora och små tillbehör. Fästen är något som det med åren uppstår ett visst slitage på. Ta därför som vana att gå igenom skickat på hela husvagnen eller husbilen, inklusive markisen, både när den ska ställas undan samt plockas fram för säsongen. Att ha allt i gott skick kan bespara er mycket frustration.

Extra spännstång

Ett populärt tillbehör för många med lite äldre markis där duken är lite slapp även när den är helt utfälld är en extra spännstång. Fäst den i mitten av duken och slipp att den hänger ned. En bra lösning för att kunna fortsätta använda din markis några år till.

Det finns 57 produkter.

Visar 1-18 av 57 objekt
Aktiva filter

Referens: 20398-1

Fiamma

Gaffel F45S

Pris 156,00 kr
Mer
Varan är slut

Följ oss på Facebook