Hem
Standby Tält & Tillbehör
Standby Tält & Tillbehör

Standby Tält & Tillbehör


Helt enkelt framtidens tält för den professionella camparen. Ett fristående tält som står uppe hela året och som skapar fantastiska förutsättningar för umgänge med familj och vänner. Inget mer upp och ner inför sommar och vinter. Helt enkelt mer tid för avkoppling. Inte ens om du vill åka iväg med husvagnen behöver du ta ner tältet.

Standby från svenska tält finns i modeller 450, 530, 610, 3000,4000 5000, 6000 och 7000. Vivaldi från Wera finns i modellerna 570,680 och 720. 

Alla är idealiska fristående åretrunt tält med slussanslutning till husvagnen. Detta innebär att du ka koppla på vagnen och åka och tältet kan stå kvar. Standby och vivaldi tälten är konstruerade för att klara av alla typer av klimat och väderlek. Tak är tillverkat av kraftiga kapellväv och sidorna av stark acrylväv. Det stabila genomtänka stativet är tillverkat av aluminium. 

Tälten är till för de verkliga långliggarna, de som nästan bor i husvagnen eller har en permanent plast till den år efter år. Standby och Vivaldi är tält som man oftast bygger upp bara en gång, sedan står det där, troget i alla väder. Nästan som ett hus bredvid vagnen. 

Aktiva filter

Referens: 10341-18

Eurotents

Standbytält Eurotents Ask

Ett unikt standbytält för alla årstider  Finns i fyra olika storlekar 

Pris 55 920,00 kr
Mer
I lager

Följ oss på Facebook