Hem
Toalettkassetter
Toalettkassett till husvagn - Husvagn-Svensson

Toalettkassetter

Skapa ett bekvämt campingliv. En toalettkasset till husbil och husvagn är en fristående toalett som enkelt installeras i trånga utrymmen. Ingen anledning till att planera stopp på vägen utifrån sanitära behov. Husvagn-Svensson har allt ni behöver till ert husvagnsliv.   

Praktiskt kassett toa

En kassett toa är en toalett som är framtagen till utrymmen som husvagn, husbil och båt. Det är en toalett med inbyggd behållare för uppsamling. Kassetten töms sedan på anvisad plats på camping eller väl hemma igen – en praktisk lösning. Husvagn-Svensson säljer flera olika modeller från välkända varumärken.

Tillbehör till toalettkassett

I sortimentet finns ett brett utbud av tillbehör till din toalettkassett. Kemprodukter som toatabletter för att hålla kassetten fräsch vid användning, rengöringsmedel vid tömning och antifrostvätska så att den inte fryser vintertid.    

Komplett toalettkassett till husvagn och husbil

Vi säljer kompletta uppsättningar av toalettkassetter till husvagn och husbil. I en förpackning ingår en avfallstank, en sits med lock och lite rengöringsmedel. Installationen går snabbt genom att placera den nya kassetten i det anpassade utrymmet på fordonet, klicka i den på plats. Fäst sedan toalettsitsen invändigt och den går genast att börja använda. Kontrollera vilken storlek på tank som får plats på just din produkt.

Tömning av kassetten

Hur ofta en toalettkasset behöver tömmas beror på hur mycket den används, storleken på kassetten och om ni spolar vid varje besök. Det är enkelt att tömma innehållet när möjlighet finns på anvisad plats efter vägen eller i en toalett. Öppna upp luckan på husbilen och lyft ut kassetten. Varje kassett har hjul och handtag vilket gör den enkelt att dra med sig till platsen där den kan tömmas ut genom att skruva av locket. Fyll på med kemikalier innan den placeras tillbaka och rengör ordentligt med jämna mellanrum.    

Aktiva filter

Följ oss på Facebook