Hem
ALDE tillbehör till husvagn och husbil
ALDE tillbehör till husvagn & husbil - Husvagn-Svensson

ALDE tillbehör till husvagn och husbil

Alde tillverkar värme- och kylsystem till husvagnar och husbilar. Varmvattenberedare, termostater, vattenburen värme och mycket mer. Skapa ett behagligt inomhusklimat i din husvagn. Husvagn-Svensson har ett varierat sortiment av både produkter och tillbehör för varje tillfälle.

Värmesystem till husvagn

Använd husvagnen året runt genom att installera Alde vattenburen värme. I sortimentet hittar du hela system eller kan komplettera med utvalda delar – vi har det ni behöver. Element till husvagn kan vara väl investerade pengar när temperaturen kryper nedåt. För de riktigt kalla vinterdagarna finns effektiva lösningar som gör åretruntboende i husbil möjligt. En rejäl elpatron orkar driva runt värmesystemet året runt. Kan justeras för att användas på olika watt utifrån hur mycket kraft som krävs – exempelvis beroende på vilken temperatur som det är utomhus.

Det finns en bra lösning för varje husvagn och husbil för att kunna använda den under så stor del av året som möjligt.  

Svenska produkter från Alde

Företaget Alde grundades 1949 och har all sin produktion i Sverige. Fokus ligger på att tillverka värmesystem till husvagnar och andra fritidsfordon. De är idag världsledande inom området och exporterar till hela världen – ett varumärke du kan lita på!

Cirkulationspump, elpatron och mycket mer

För att kunna värma upp eller kyla ner ditt fordon krävs ett komplett värmesystem. Varmvattenberedare som värmer upp vattnet, värmeväxlare som förflyttar vatten och cirkulationspump som får det att röra sig runt. Husvagn-Svensson kan hjälpa dig att skapa ett komplett värmesystem eller rekommendera om något behöver bytas ut.

Alde termostat till husbil

En termostat gör det möjligt att justera temperaturen efter behov. Det finns analoga modeller med vreden och digitala termostat. Styr exempelvis golvvärme, cirkulationspump och värmeväxlare för att uppnå önskad temperatur invändigt. Utgå ifrån det nuvarande systemet för att hitta delar från Alde som är kompatibla.

Det finns 23 produkter.

Visar 1-18 av 23 objekt
Aktiva filter

Följ oss på Facebook